Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Anális szexnél mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél mennyire reális, hogy szaros lesz a farok? (Már bocs a megfogalmazásért)

Figyelt kérdés

És most ne azzal jöjjetek, hogy "ha valaki rendesen kitakarítja, akkor semmi".

Arra vagyok kíváncsi, hogy te eddig hány emberrel csináltad análisan és abból hánynál fordult elő, hogy akár az óvszer, akár ha anélkül tetted be akkor a farkad olyan lett.

Vagy ha análban te voltál akit megdugtak, akkor előfordult-e ez valaha.

Rossz tapasztalat miatt kérdezem. Nekem 4-ből 2 partnerrel eddig előfordult sajnos és így eléggé megundorodtam a dologtól. Pedig egyiknek sem ez volt az élete első alkalma.

2017. okt. 3. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát én kb 5x csináltam, abból 1x egy kis kakadarab landolt az ágyon ... :|
2017. okt. 3. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Mi rendszeresen csinaljuk es olyan 50bol egyszer minimalisan olyan lesz. De lehet ritkabban. Aki seggbe akarja tenni, ezen ne lepodjon meg.
2017. okt. 3. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
minden barátomnak engedtem az anális szexet, az első kettővel 2-2 anális szex volt semmi gond, a jelenlegi párommal már 4 éve anális szexelünk és vele eddig 2x volt baleset, pedig néha elég sokszor csináljuk, de nem volt belőle semmi gond
2017. okt. 3. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Elég sokszor csináltam már és volt egy két baleset, de nem jellemző.
2017. okt. 3. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Mivel a szar rejtekhelye a végbél ezért szaross lessz, de ha véletlen nem is, a húgycsövedbe felmegy a fekália maradvány, és kapsz egy ves ill. húgycsőgyulladást.
2017. okt. 3. 14:50
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Mi rendszeresen csináljuk análisan, még sosem lett xaros a farkam.

Amikor nem análisan csináljuk akkor MINDIG izgatom ujjal a barátnőm popóját (nyilván csak olyan mélyen, mint az ujjam), egyetlen egyszer lett "olyan" 8 év alatt.

De nyilván ez azért egyénfüggő, nálunk asszonynak acél gyomra van, a vasszöget is megeszi úgy, hogy nem f0sik be tőle.

2017. okt. 3. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Ez is azt bizonyítja, hogy ez a nyílás nem arra vsló amire egy-két perverz tudatlan használja.

Lehet csinálni persze , de később nem kell sírni az orvosnál és foglalni azok elől a helyet akik nem szándékosan okoztak bajt magukban..

2017. okt. 3. 15:21
 8/11 nyári miklós ***** válasza:
100%
mi is gyakran csináljuk,de sosem vólt baj.
2017. okt. 3. 17:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Amúgy sokan nem vették észre biztos, de ez a kérdés a biszexuális kategóriában van :D

Én egy biszex srác vagyok, aki alapvetően a nőkhöz vonzódik (kapcsolat, érzelmek tekintetében), de néha-néha szívesen megdugok egy vonzó srácot is. És azt írtam, hogy életemben eddig 4 srácot dugtam meg, viszont 2-vel voltak ilyen kaki problémák és emiatt eléggé el is ment a kedvem most a férfiaktól.

Amúgy nőkkel nem annyira igénylem az anális szexet. Ha mondaná barátnőm, hogy csináljuk, akkor csinálnám, de magamtól nem erőltetem a dolgot, mert ugye ott a punci is.

2017. okt. 3. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Eddig összesen 3 fiúval volt anális szex, 2 alkalommal láttam a gumin miután kihúztam a farkam hogy kis barnás elszíneződéses valami van rajta. Ezért kell gumival szexelni, főleg az első alkalmakkor. Nekem sem tetszett a látvány, jó időre el is ment tőle a kedvem, nem akarom elkapni semmilyen fertőzést. Még így gumival is paráztam kicsit, hogy mivan ha vmi fetőzésem lett. 27/F
2017. okt. 3. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!