Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív biszex srácok, nektek, ha hosszabb idő után nővel voltatok, nem volt gond a potenciával? Minden flottul ment?
Szégyen, de nekem csak úgy megy a szex lánnyal, ha előtte Viagrát veszek be. Ugyanis hozzászoktam, hogy úgy sülök el, hogy közben dugnak és ilyenkor nem is áll föl a farkam, csak szimplán elsülök a dugástól. Persze az elején, még a behatolás előtt áll, csak nincsen tartós erekcióm. Egyébként más passzív is mondta már ezt nekem.
Viszont történt olyan is, amikor két fickó tette be az egyik a nagyon nagy szerzámát, a másik a viszonylag nagy szerszámát és ekkor nagyon állt az én péniszem is. De lehet, hogy csak az izgalomtól. Ők is elsültek bennem hirtelen, meg én is.
Én volt hogy másfél évig nem voltam nővel, de nem volt ilyen gondom.
Amúgy én tartok otthon műpuncit és maszturbáláskor pl sosem szoktam a fenekemhez nyúlni, ugyanúgy "rendesen" verem mint a heterók vagy a bi/meleg aktívak.
Ezt ajánlom neked is, ha ilyentől tartasz. Párezer forintért lehet kapni normálisat. Angolul fleshlight a neve, talán így jobban ismered.
Bármilyen szexshopban kapható. Egyszerű tisztítani, síkosítani meg bármivel lehet őket.
Ezzel nem szokik el a farkad attól, hogy be legyen dugva valamibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!