Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kondiban láttál már valakit álló farokkal?
Olyanra gondolok, hogy az öltözőben jön-megy álló cerkával és nem zavarja, ha nézik.
Láttatok már ilyet, vagy ehhez hasonlót?
2-es hagyjad! Ő eleve nem járt még életében egyszer sem edzőteremben, szóval azt se tudja mit beszél, másrészt meg ő az az ember, aki szerint még a fehérjeporban is koksz van! :D
Amúgy nem, nem láttam. Meg ahová én járok edzeni, oda nem járnak melegek, hogy az álló farkukat mutogassák.Az edzőterem, nem melegbár.
Fájdalmas vagy #1-es, amíg tele vagy cuccal a magas tesztoszteronszinttől sokkal kanosabb vagy, akkor jön csak a baj mikor leállsz vele..
Egyébként 1 alkalmat leszámítva sosem, az is egy boxoló cigány srác volt aki nagyban magyarázott a kondis öltöző ajtajában álló pélóval, annyi hely még éppen volt mellette hogy besurranhattam volna, csak azzal nem számoltam mi lesz ha felém fordul. A többit nem részletezném. Ez volt az utolsó látogatáson abban a teremben :D
Nem.
Olyat nem,aki ne próbálná eltakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!