Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első "igazi" szex lánnyal? (20/L)
Igazad van 1-es, 25 éves korig minden lány lányba szeret bele, és csak lányokkal járnak, és "kalandoznak". Még a kis óvodások is vígan mesélik otthon, hogy éppen melyik lányba szerettek bele. Ez egy nagyon életszagú sztori, mondom úgy, hogy éretlen módon én is a homovonaton ülök, már mióta beindult az összes hormonom. (De valszeg előtte is.)
Kérdező, vélemény? Tedd meg!! Ha minden adott hozzá, akkor éld ki az összes vágyadat. Ha nem adottak hozzá a dolgok, teremtsd meg őket! Hajrá! Viszont számíts arra is, hogy nem biztos, hogy jó lesz. Az én első barátnőm olyan extrémen szűz volt, hogy a megismerkedésünkig még önkielégíteni se önkielégített. Pedig én is vártam azt a csodát, amit leírtál :D De ettől eltekintve a szerelmünk, a kapcsolatunk csodálatos volt, boldoggá tesz a gondolat, hogy ő volt nekem.
20/F 1x elunk... ami hatarokon belul elfer mindent probalj ki, en nem itelem el a noket ha bisex-ek vagy lezbik... en a sajat nemem nem szeretem ha ferde...
ha Budapest kornyeken laksz en szivesen csatlakoznek 3.felnek mint ferfi :)
Utolsó ki kell ábrándítsalak, pont nem kellessz te oda. Még ha kellene is nekik harmadiknak egy pasi akkor is talalnának bőven jelentkezőt. Amúgy meg bem lezbi hanem leszbi.
Kérdező mi a kérdés? :D próbáld ki.
"Azért izgat hogy másik lánnyal legyek mert tudom hogy más élményt adna szexuálisan hiszen pontosan tudja mit kell tennie.."
Hajjaj, hány olyan lánnyal voltam már együtt, aki a saját testét sem ismerte teljesen, nem hogy még másokét is. Ha ebben bízol, hogy majd egy másik lány mindent tudni fog, neked hogyan a legjobb, nagyot fogsz csalódni. Intelligencia és odafigyelés kérdése minden, ilyen téren pedig nem sok különbség van férfi és nő között.
30F
Nem biztos, hogy tudja egy lány, mi kell a másik lánynak. Két lánynak teljesen eltérhetnek az igényei. Az egyik pl. el tud élvezni bizonyos dolgoktól, a másik nem.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!