Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srac belem elvez erzem?
Az lenne a kerdesem, ha belem elvez a partnerem (anal) erzem e? Van e jelentosege mennyi spermaja van? Meg sajnos lehetosegem nem volt atelni csak a beontest de gondolom nem olyan.
Bi33
Hülyeség, vakítanak... nem lesz híg székleted tőle. Javaslom, tapasztalt pasival próbáld először, mind meg neki, hogy első alaklom és segítsen neked! (Hálából, ha jól csinálja, repetát fog kapni tőled!)
(Ha akarod, segíthetek, komolyan - de vidáman, jókedvvel!:)
Engem életemben csak egyszer dugott meg egy srác (bár szerintem meg fog még <3 ), de az ondóját nem éreztem, csak a többi jelét vettem észre az elélvezésnek (nyőgés, nagy lökések, aztán leállás, lihegés, farok elernyedése), de ez attól is lehetett, hogy elvonta a figyelmemet a fájdalom, mert vastag és kőkemény a farka.
Viszont amikor én élvezek az ő fenekébe, azt mondja, hogy egy kellemes melegség tölti ki a kis, édes fenekét. ;-) <3 Mondjuk az adag sem kicsi... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!