Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a srac belem elvez erzem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srac belem elvez erzem?

Figyelt kérdés

Az lenne a kerdesem, ha belem elvez a partnerem (anal) erzem e? Van e jelentosege mennyi spermaja van? Meg sajnos lehetosegem nem volt atelni csak a beontest de gondolom nem olyan.

Bi33

2017. szept. 25. 20:21
 1/8 Bernuss96 válasza:
22%
Igen érzed. Olyan mint a beöntés, be is fosol tőle.
2017. szept. 25. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Tényleg hasmenést okoz.
2017. szept. 26. 00:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség, vakítanak... nem lesz híg székleted tőle. Javaslom, tapasztalt pasival próbáld először, mind meg neki, hogy első alaklom és segítsen neked! (Hálából, ha jól csinálja, repetát fog kapni tőled!)

(Ha akarod, segíthetek, komolyan - de vidáman, jókedvvel!:)

2017. szept. 26. 02:38
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Hogyan tudsz segiteni?
2017. szept. 26. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Engem életemben csak egyszer dugott meg egy srác (bár szerintem meg fog még <3 ), de az ondóját nem éreztem, csak a többi jelét vettem észre az elélvezésnek (nyőgés, nagy lökések, aztán leállás, lihegés, farok elernyedése), de ez attól is lehetett, hogy elvonta a figyelmemet a fájdalom, mert vastag és kőkemény a farka.

Viszont amikor én élvezek az ő fenekébe, azt mondja, hogy egy kellemes melegség tölti ki a kis, édes fenekét. ;-) <3 Mondjuk az adag sem kicsi... :-D

2017. szept. 27. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Magát a spermát nem éreztem soha sem, csak azt, hogy megfeszül a farka, majd remegve üríti a tárat.
2017. szept. 27. 20:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat! Remelem lesz alkalmam 1x megtapasztalni!
2017. szept. 28. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Minél többet lőnek beléd, annál esélyesebb, hogy nem csak a pulzálást érzed... ;)
okt. 18. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!