Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, hogy a pasim mindig belém élvez?
Ha nem védekeztek és gyereket szeretnétek, miért lenne gáz, a legjobb úton, haladtok. :)
Ha nem védekeztek és még nem szeretnétek gyereket, akkor az gáz!
Egyébként meg engem nem érdekel, ha a pasid beléd élvez, mindaddig amíg nem az én kanapémon/ágyamon/asztalomon/zuhanyzómban/kocsimban történik.
Egészségetekre!
Szerintem nem szerencsés akkor sem ha egészségesek vagytok és mondjuk fogamzásgátlót szedsz.
Mivel a sperma lúgosítja a hüvely PH értékét, így a természetes védekező képességét rontja. Értsd könnyebben kaphatsz el fertőzéseket.
Nem gáz! Miért is lenne az?
De ha szeretnéd, hogy ne beléd hanem rád élvezzen akkor mond meg neki!
Folyamatosan megy a sápitozás a gyk-n, hogy a pasim az arcomra/fülembe/hasamra/számba akar élvezni.
Itt egy pasi aki oda élvez ahova egyébként kellene, erre ez sem jó. Szerinted mit kéne tennie ? Ejakuláció előtt kihúzni és papírzsepibe kiverni mert úgy higiénikus.
A jó isten sem érti a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!