Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és hát nem hinném hogy meleg lennék, mivel a csajokra is feláll, aztán álmodtam már olyat is, hogy egy jó csajjal csináltam. Viszont észrevettem, hogy pár fiú is bejön.. külsőleg.2017. szept. 18. 19:32
1/5 anonim válasza:
Biszex vagy, én is ilyen vagyok.
2/5 anonim válasza:
Áruld már el,hogy ennek az eldöntésében mégis mi olyan bonyolult számodra..?
Szexuálisan vonzódsz a lányokhoz és a fiúkhoz is.Akkor vajon mi lehetsz?
3/5 anonim válasza:
Az tök mind1, egyik se normális :D
4/5 anonim válasza:
Biszexnek mondanálak, még úgy is, hogy se lánnyal, se fiúval nem szexeltél. Ha már csinálod, nem csak álmodban, biztosabbat lehet mondani.
5/5 Király Péter 1 válasza:
Menj el próbáld ki a fiút, rájössz tán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!