Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csajok. Ha Rajtakapnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Ha Rajtakapnátok a párotok, hogy egy pasival "huncutkodik", mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ők nem látnak meg téged.

Kor és indokot is kérnék.

Kultúrállt válaszokat várnék, a reakcióktól-,következményektől függetlenül, nem pedig mocskolódást és lekezelő hozzászólást.

Előre is köszönöm.

2017. szept. 17. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem lát nem szólnek semmit, később beszélnék vele, hogy ezentúl vagy beszállhatok én is vagy szakítas és mindenkinek elmondom(eltúlozva) hogy mit láttam:D Engem is marhára izgatnak a biszex pasik.

20/L

2017. szept. 17. 19:23
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Beszállnék harmadiknak :P 21/F
2017. szept. 17. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Elmondanám neki, hogy semmi baj, miért nem mondta el előbb ? Nincs vele semmi bajom ha fiúkkal is van néha, csak tudjak róla, de ez nőkre nem vonatkozik.Ha szeretné ő is és a másik fiú is, szívesen részt vennék akár nézőként, akár harmadikként, de azért nem zsarolnám.Amíg nőhöz nem ér mellettem, addig mehetne tovább, a régi kerékvágásban a kapcsolatunk.

24/L

2017. szept. 17. 19:34
 14/21 anonim ***** válasza:
20%

9:

Azt hittem átjött a lényeg, amit mondani akartam.

Aki férfi más férfi farkát szopta vagy akibe más férfi a farkát dugta, arra sok nő nem tud utána férfiként tekinteni.

2017. szept. 17. 19:40
 15/21 anonim ***** válasza:
14%

Képeket készítenék.

És ha veszekedéskor azt mondja hogy egy leszbi liba vagyok meg így ugy szeretem a fszt . Akkor orra ala dugnám a képeket hogy Te se vagy közömbös a fsz iránt.

23 N

2017. szept. 17. 19:46
 16/21 A kérdező kommentje:
14. Na ezt már egy kulturált és korrekt válasznak tartom. Köszönöm!
2017. szept. 17. 20:46
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Már délben haza mehettem a munkahelyemről,és pont az a kép fogadott,hogy a férjemet dugja egy közös barátunk.Ledöbbentett és felizgatott a látvány.Leültünk,megbeszéltük és ha olyanunk van összejövünk egy-egy hétvégére.45/N
2017. szept. 18. 10:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Akik azt írják, ha nővel nem csal meg, pasival lehet együtt, azoktól kérdezem, hogy miért nem zavarná őket? (Nem kötekedek, csak érdekel.)
2017. szept. 24. 15:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
En azonnal kidobnam, mivel megcsalt. Mindegy, hogy novel vagy ferfival tette... 24
2017. okt. 25. 14:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
ADNÁ AZ ISTEN.
2018. jan. 24. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!