Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet egy életen át rejteni a biszexuális hajlamot?
Nem vagyok abban biztos, hogy biszexuális lennék, de minden estre vannak ilyen hajlamaim. Azonban olyan közegben élek, ahol ezt nem fogadják el. Nem akarok csalódást okozni a családomnak és a barátaimnak, emiatt próbálom teljesen elrejteni azt, hogy a nők iránt is érdeklődöm.
Lehet ezt egy életen át csinálni? Vagy előbb-utóbb meg fogok törni?
Nem csak az van, hogy:
A, Soha nem éled ki, örökre szenvedsz
B, mindenki tudja rólad, nyíltan vállalod
Én 15 éves korom óta tudom hogy biszex vagyok, mégis sikerül ezt a dolgot úgy megélnem, hogy soha eddig barát, család, ismerős, vagy ha volt akkor párom nem tudta meg. Én mondjuk jobban vonzódom az ellenkező nemhez és a sajátomhoz csak viszonylag kevésbé, de eddig titokban ki tudtam élni mindig. Nem egy nagy szenvedés, csak tartsd titokban.
Most 26 éves vagyok
Ha elfojtod, akkor olyan 40-60 éves papa lesz belőled, aki kocsival visz ki az erdőszélre tizen-huszonéves srácot szopatni, dugni (legtöbbször pénzért), miközben otthon van a feleség, gyerekek, esetleg unokák. Rengeteg ilyen van.
Inkább éld ki normális módon.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó, lány vagyok, úgyhogy amit írtál, annak kevés az esélye.
8
Nőként akkor meg miről beszélsz?
10-ből 9 férfi örül, hogyha a barátnője biszexuális és ki akarja próbálni a hármas szexet, amibe egy másik nőt vonnak még be.
Miről beszélek? Leírtam a kérdésben. Nem elsősorban a párom, hanem a családom elől akarom elrejteni a biszexségemet.
Amúgy nem akarnék részt venni egy hármasban. A párkapcsolat híve vagyok, tehát két személy. Még akkor se érdekel a hármas, ha a harmadik fél az álomnő lenne nekem. Hűséges típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!