Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró barátomat hogyan szophatnám le?
35 éves férfiak vagyunk mindketten. Van egy barátom, akit nagyon kedvelek, gyakran összefutunk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat, aranyos srác.
Van egy műpéniszem, azzal szoktam játszani, és gyakran azt képzelem, hogy az ő farka van a számban, neki szerzek kellemes perceket, és a végén a számban is élvez el. Na, ezt szeretném élőben átélni vele, nem is kellene neki semmit tennie, csak hagynia, hogy én cumizzak neki. Nagyon kedves srác, de heteró, így necces az ügy. Jelenleg nincs barátnője, már biztos ki van éhezve a farka, szeretnék segíteni rajta. Hogyan vessem fel neki az ötletet? Félek, ha nemet mond, a barátságunk bánhatja a dolgot, viszont nagyon vonz a gondolat, hogy kielégítsem őt. Más is volt ilyen helyzetben? Hogyan kezelte?
Hívd át egy este kicsit iszogatni meg ilyesmi, üljetek be tv elé lazuljatok és tereld arra a témát valahogy :)
Nemtom például hogy egy pasi kikezdett veled vagy valami. A reakcióiból meg úgyis látnád hogy mennyire érdekelné a téma. Aztán meg lehet nem is csak szopás lenne belőle... :)
#15 igaz amit mondasz csak rossz a megfogalmazás.
Nagyon sok magát heterónak valló srácban vannak efféle hajlamok.
Heteró vagyok és ha egy férfi hozzáérne a cerkámhoz eltörném a kezét legyen az a legjobb barátom. Mások farka meg egyáltalán nem izgat, ha hozzámérne a hideg is kirázna.
Nem lehet megérteni hogy egy heteró irtózik egy pasi szexuális közeledésétől is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!