Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomat elkezdem leszopni míg alszik akkor felébred rá? és ha felkel akkor hiheti azt hogy álmodik?
nyilván felébred
és nem fogja azt hinni hogy álmodik
felfog ébredni rá :)
én fordított esetben voltam így párom elkezdett nyalni és először azt hittem csak álmodom aztán rá nem sokra rájöttem nem álmodok és az a pillanat..
ha azt akarod hogy azt higgye álom akkor itasd le hogy véletlenül se kelljen rá fel és gyors legyél , szerintem csináld neki végig hogy ne menjen mellé semmi egy csepp se sok sikert
irigylem a barátod
Gyerekek !
Egy nőt meg lehet dugni ha alszik,de nem jut orgazmushoz álmában ...ha igen,nem alszik és megszoptad !
Egy ffit ha alvás közben leszopnak,nyugodj meg felébred,sőt már félig ébren van amikor föláll a farka,nem beszélve az orgazmus pillanatáról.Ha elhitted neki ,hogy aludt, akkor hajrááááá....mert tetszett neki,...........................de nem aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!