Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen szerszámot szeret/ne szopni?
Figyelt kérdés
Kicsi, nagy, egyenes, vagy esetleg görbe?2017. aug. 10. 00:04
11/23 A kérdező kommentje:
Szóval az enyém legalább 17 cm , elég vastag és enyhén balra ívelő.
Ez jó?
2017. aug. 10. 12:26
12/23 anonim válasza:
Én a sajátoméhoz hasonlót főként xD
Tehát akkorát, vagy kisebbet, csak ne túl kicsit. Szép, arányosat. A görbülése mindegy, csak ne erősen felfele.
Egyébként az enyém 18cm,szép arányos, tehát nem vékony és kissé lefelé görbül. :)
22F/bi
13/23 A kérdező kommentje:
Nem rossz:)
2017. aug. 10. 13:01
14/23 anonim válasza:
12-es vagyok.
De természetesen akár kölcsönösen is, vagyis én is szívesen venném a kényeztetést, ha valaki azt (is) szeretné xD :D
15/23 anonim válasza:
15-18/3-5 cm-s szerszámot bármikor, feltétel, hogy tiszta legyen. A görbeség - hacsak nem derékszögű :D -, nem lenne akadály, ahogy az sem, hogy szőrös, vagy kopasz.
16/23 anonim válasza:
Nekem 15-17 centi izgalmi állapottól függően, kerülete (nem átmérő) 10-12 centi. Általában nagyon rövidre vágott szőrrel. Egyenes. Eddigiek alapján állítólag szép :D
Ki akarja leápolni? :D
27F Szabolcs megye
18/23 anonim válasza:
Hat szeretem a nagyobbakat. Olyan 17-18cm azert legyen közepesen vastag:)
19/23 anonim válasza:
Valaki most bp 25f? :) kíváncsi hetero...
20/23 anonim válasza:
A legfontosabb hogy tele legyen érett spermával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!