Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuális lányok nagyrésze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális lányok nagyrésze a fiukkal vagy a lányokkal szeret jobban szeretkezni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Fiúkkal, mert a lányokkal csak maszatolni lehet :D

Az is jó valahol, csak a "hús a húsban" (férfi-nő) dolog nélkül nekem mégsem annyira teljes a szex. Lányokkal inkább akkor, ha van férfi is a közelben, persze volt már példa kettesbeni dologra is.

24/N

2017. máj. 23. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Valamelyest egyetértek az elsővel, a behatolást valóban nem nagyon tudja pótolni két nő (én legalábbis nem érzem ugyanazt az intimitást, ha ujjakkal vagy műfallosszal dugnak meg). Ettől függetlenül nagyon sok múlik a konkrét személyen, bizonyos nőkkel jobb lenni, mint bizonyos férfiakkal, és párkapcsolatban is meg tudnék elégedni a "maszatolással", mert megvan a maga varázsa.
2017. máj. 24. 14:25
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Fiúkkal.

Tapasztalat, mert majdnem összevesztek a bráneremen. :'D

2017. máj. 26. 08:57
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Nagy vágyam, hogy férfiként 2 aranyos lánnyal szexeljek egyszerre úgy, hogy közben ők is imádják egymást. De nem csak alkalmi kalandra vágyom így, hanem komoly kapcsolatra. Mármint így hárman együtt :) Tökre imádnám őket és mindkét csajnak gyereket csinálnék idővel. Szép nagy család lennénk :)
2017. máj. 27. 21:50
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
#4, köszönjük szépen, de ennek mi köze a kérdéshez?
2017. máj. 27. 21:53
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Mindketövel külön-külön, de még jobb mindketöbel együtt:)
2017. aug. 10. 01:00
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Emberfüggő
2020. szept. 14. 15:11
 8/14 anonim ***** válasza:
95%

Változó

Én pl a lányok felé hajlok egész erősen, de mostani páromat(aki férfi)nem cserélném le egy nőre sem

2020. szept. 25. 21:43
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Az utóbbi időben csak azon jár az eszem, hogy nővel szeretném csinálni, nagyon vágyom rá! Eddig csak férfiakkal voltam, kielégítő, valahol mégis hiaynerzetem van, no után vágyódom...
2020. dec. 9. 22:56
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Most férfi párom van (ő az első kapcsolatom), viszont előtte csak lányokkal volt dolgom, és most is nagyon hiányolom őket. Más férfi sosem izgatott, most sem izgat.
2020. dec. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!