Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiúk, illetve csak a "fiús" lányok jönnek be, attól még biszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 21:54
1/6 anonim válasza:
Hát, hiába fiús a lány, attól még lány, szóval Ja, az vagy
2/6 anonim válasza:
Lehetsz androszexuális is, ami kb pont azt jelenti, amit leírtál.:)
3/6 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
Ha a fiús lány cicije, puncija bejön, akkor igen.
4/6 anonim válasza:
Ha a fiús lányok jönnek be, de a fiúk nem akkor hetero vagy.
6/6 anonim válasza:
Nekem a nőies lányok és a feminin pasik jönnek be, de még nem fordult meg a fejemben, hogy leszbikus lehetek.:D Szerintem ez is biszexualitás, meg a te eseted is (persze lehet variálni, hogy azon belül andro-, güno- vagy akármi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!