Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy középkorú pár mindkét tagja biszexuális az könnyen talál hasonlö párokat? Ha kamas6 gyerekük van bevezetik őt is a csoportszexbe?
1. Nem, mert kifejezetten általában a nők a biszexek, a férfiak pedig heterók a biszex kapcsolatokon belül is. A legtöbb párcserés vagy négyesben szexelős pár olyat keres, ahol a nők biszexek, a férfiak viszont heterók
2. Nem és ez kva undorító. A gyerekeimet max abba vezetem be szavakkal és meséléssel, ami alapvetően szükséges nekik hogy a szexuális életükben ne legyenek gátlásosak és úgy általában megtalálják azt az utat, amire igazán vágynak benne. De ezt is nem közvetlen meséléssel (de jót dugtunk a múlt héten), hanem közvetetten előadva.
36/f
"gyerekük van bevezetik őt is a csoportszexbe?"
Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan.
Bármilyen nemi identitású pár nevel gyereket legyen az hetero,leszbi,meleg,bi teljesen egyértelmű ,h nem teszik ki a gyermeküket ilyen féle torzulásnak már ha az épp elméjű szülőkről beszélünk mert pont a minap volt a híradóban ,h hetero pár rendszeresen rákényszerítette saját gyermekét ,h közösüljön velük pfejj a lány az apukával az anya meg asszisztált fújj egy ideig biztos nem szabadulnak a lány meg egy életre tönkre mehetett lelkileg ráadásul sokszor az apa 2-3 haverjait is ki kellett elégítenie beteges.
Az első kérdésre nem tudom a választ.
De az biztos hogy akinek van gyereke Nem akar ilyenbe belemenni
Férfi bi az legtöbb párcserét, négyest kereső párnál kizáró ok. Női bi viszont szinte elvárás.
Persze vannak mindkét részről bi párok is, de ez a ritkább.
A gyerekét szerintem senki nem vezeti be a szexuális életébe, hagyja, hogy önmaga megtalálja az útját vagy a kortársaival kommunikálva, próbálkozva kialakuljon a szexuális orientációja.
Elvégre a most csoportszexet gyakroló párok se azért lettek ilyen irányultságúak, mert a szüleik annak idején bevezették őket ebbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!