Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy biszex lány nyalni vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy biszex lány nyalni vagy szopni szeret jobban?

Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 00:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen hülye kérdést..
2017. jún. 30. 01:46
 2/24 anonim ***** válasza:
66%
Ezt meg lehetett volna kérdezn úgy is, hogy egy biszex fiú nyalni, vagy szopni szeret jobban. A biszex attól biszex, hogy mindkettőt szereti. Az gyakori, hogy hol az egyik, hol a másik izgatja, érdekli jobban, de attól még mindkettőt szereti.
2017. jún. 30. 06:57
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Nyalni! :)
2017. jún. 30. 07:42
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
szopni, l
2017. jún. 30. 10:02
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Attól, hogy valaki biszex, miért kellene mindkettőt egyformán szeretnie? Hetero nők közül sincs mindenki odáig a szopásért.
2017. jún. 30. 14:00
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ , hogy mi van az orra elött.
2017. aug. 10. 00:50
 7/24 Vuk-91 ***** válasza:
72%
Voltaképpen a biszexuálisok eléggé sokszínű személyiségek. A Biszexualitás lényege, hogy mindkét nemmel (illetve a két nem valamilyen keverékével, gondolok én a ritka transzneműekre, a mégritkább interszexuálisokra, fiús lányokra, lányos fiúkra, stb. bár egyesek jobban szeretik a Pánszexuális megnevezést) érez vonzódást. Egyes biszexuálisok kicsit jobban szeretik a saját nemüket, mások az ellenkező neműekre hajlanak jobban, és van olyan is aki mindkét oldalt egyenlően szereti. Röviden: Emberfüggő.
2020. okt. 16. 15:55
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

Az emberfüggő résszel egyetértek, de a zárójeles résszel nem, 7-es.

A BIszexuálisnak az a lényege, hogy KÉT nemhez vonzódik, azaz a női és férfi nemhez.

Akinek a transzok, interszexek, meg minden egyéb is bejön, az már nem lehet bi, tekinve, hogy a bi kettőt jelent. Ő már pánszex.

Tudom egyesek nem szeretik a kettőt szétszedni, "hiszen már úgyis annyi xar van", de ez a kettő valóban eltér egymástól, mégcsak egymás alkategóriái sem. A pánszex az ember lelkébe, voltába szeret bele, nem a nemébe. Én biszexként csak fiúval vagy csak lánnyal tudom elképzelni a dolgot.

És nyalni jobban szeretek.

2020. okt. 17. 15:11
 9/24 anonim ***** válasza:
93%

Én egyformán...

19l

2020. nov. 7. 23:50
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

attól függ kivel vagyok,

mindkettő jó,

21l

2020. nov. 8. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!