Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy biszex lány nyalni vagy szopni szeret jobban?
Én biszex fiú vagyok, mindkettőt szeretem csinálni, de szopni jobban szeretek.
31/F
Biszex pasiként zömmel szintén bi férfi partnereimmel szerzett tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy a valóságban elég ritka lehet az olyan biszex, akinek totál egyformán jön be mind a két nem.... Az ilyen "fehér holló" lenne a 0-tól 6-ig terjedő 7-fokú Kinsey-skálán a a 3. Na de hát ugye az Kinsey-skála 1,2,4,5 is mind valamilyen mértékig biszex kell, hogy legyen, ha már feltétlenül egy ilyen leegyszerűsítő címkével akarunk jelölni egy embert....
Amúgy én szopni határozottan jobban szeretek, mint nyalni. És még annyit, hogy se a kimondottan lányos fiúk, se a kimondottan fiús lányok nem jönnek be különösebben. Azt meg egyenesen abszolút kizártnak érzem, hogy egy travitól vagy egy transzitól akarjak valamit.
Szóval: nyilván egyénfüggő, és ugyanannak az egyénnek a különböző korszakaiban, életszakaszaiban se kell, hogy egyforma legyen. Elég sok egykor házas, gyerekes leszbikus csajt és meleg pasit ismerek - valaha nyilván ők is biszexnek, vagy akár heterónak érezhették magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!