Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól szopni?
Az a helyzet, hogy még szűz vagyok (18) a barátom is az (23). Szeretném először leszopni, még mielőtt lefeküdnénk... De izgulok, hogy nehogy valamit rosszul csináljak vagy ilyesmi.
Tudnátok tippeket és tanácsokat adni?
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Köszi. :)
Használd a nyelvedet és az ajkaidat is egyaránt. Bekapod, először csak a makkot majd mélyebben is, kicsúsztatod, újra be, szopogatod... Igyekezz ne fogazni. Kezeddel is segíthetsz. Masszírozd pénisz tövét vagy a heréket. Figyelj a partneredre, mi jön be neki.
Szeretjük azt a pózt, hogy a lány háton fekszik úgy, hogy a feje kicsit lelóg az ágyról és hátrabicsaklik. A férfi ilyenkor a feje mögül közelíti meg, és míg a lány szop, a fiú a lány melleivel tud játszani. 40F
Egy tuti ne fogazz,a többi mindegy mert ha még nem volt neki élvezni fogja,az elsőnél nekem se volt viszonyításom,csak mikor már megvolt az első 5 azóta tudom a rangsort :D de egyén függő ,én szeretem ha a szemembe néz,finoman szopja kéz nélkül ,nyelv munkával...én arcra vagy szájba szeretek elmenni,utóbbinál nem kell lenyelnie,ha nem akarja :D
De amit rosszul lehet csinálni: fogazol,a kezed többet dolgozik mint a szád :D és ha a srác lövését ellene irányítod azaz saját magára lövell csóri :D
Én szeretem ha utána tisztára szopja mert olyankor élvezés után ultra érzékeny vagyok és akkor megörülök :D
19/F
Nyugodtan vedd a markodba.
Ezután nyelved hegyével járd körül a makkját.
Lássa a szemeid és azt is, hogy élvezed.
Dolgosan és bőnyállal járasd a szádban.
Legvégén mikor már elélvezett, sorok
Első betűinek útmutatása szerint cselekedj.
Ha megtanulod használni a fogad, az is isteni.
Nekem tetszik. Msá férfiaknak nem... van ez így.
Szerintem ha még szűz akkor mindegy. Te leszel az első, nincs viszontítási alapja... gondolkodj már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!