Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kell jól szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól szopni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még szűz vagyok (18) a barátom is az (23). Szeretném először leszopni, még mielőtt lefeküdnénk... De izgulok, hogy nehogy valamit rosszul csináljak vagy ilyesmi.

Tudnátok tippeket és tanácsokat adni?

Kort és nemet is írjatok légyszi!

Köszi. :)

2016. dec. 7. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Tudnánk.

kor nem

2016. dec. 7. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Használd a nyelvedet és az ajkaidat is egyaránt. Bekapod, először csak a makkot majd mélyebben is, kicsúsztatod, újra be, szopogatod... Igyekezz ne fogazni. Kezeddel is segíthetsz. Masszírozd pénisz tövét vagy a heréket. Figyelj a partneredre, mi jön be neki.

Szeretjük azt a pózt, hogy a lány háton fekszik úgy, hogy a feje kicsit lelóg az ágyról és hátrabicsaklik. A férfi ilyenkor a feje mögül közelíti meg, és míg a lány szop, a fiú a lány melleivel tud játszani. 40F

2016. dec. 7. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Egy tuti ne fogazz,a többi mindegy mert ha még nem volt neki élvezni fogja,az elsőnél nekem se volt viszonyításom,csak mikor már megvolt az első 5 azóta tudom a rangsort :D de egyén függő ,én szeretem ha a szemembe néz,finoman szopja kéz nélkül ,nyelv munkával...én arcra vagy szájba szeretek elmenni,utóbbinál nem kell lenyelnie,ha nem akarja :D

De amit rosszul lehet csinálni: fogazol,a kezed többet dolgozik mint a szád :D és ha a srác lövését ellene irányítod azaz saját magára lövell csóri :D

Én szeretem ha utána tisztára szopja mert olyankor élvezés után ultra érzékeny vagyok és akkor megörülök :D

19/F

2016. dec. 7. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Miez h. Nem szabad fogazni? Valakinek ez bejon.--->for me...
2016. dec. 7. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd a markodba.

Ezután nyelved hegyével járd körül a makkját.

Lássa a szemeid és azt is, hogy élvezed.

Dolgosan és bőnyállal járasd a szádban.

Legvégén mikor már elélvezett, sorok

Első betűinek útmutatása szerint cselekedj.

2016. dec. 7. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én azt tudom élvzni hogyha minél többet vesz be a szájába a barátnőm és hogyha a nyelvét is használja :D
2016. dec. 7. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha megtanulod használni a fogad, az is isteni.

Nekem tetszik. Msá férfiaknak nem... van ez így.

Szerintem ha még szűz akkor mindegy. Te leszel az első, nincs viszontítási alapja... gondolkodj már :D

2016. dec. 8. 01:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Még csitri koromban találtam a neten erről egy leírást, ha írsz mail címer elküldöm neked. Nekem bejött! N42
2016. dec. 8. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!