Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek heteroként biszex emberrel?
Én például nem, engem elborzasztana a gondolat, hogy előttem már férfihez is nyúlt a csávó. fujj :D inkább legyen olyan élete, hogy előttem már másik 100 nőt megdugott, minthogy egy másik férfit..
19/L
Ezt a kérdést folyamatosan felteszik itt, a válaszok mindig ugyanazok, van aki simán, van akit még kimondottan vonz is, meg van a "fújj nem" kategoria, mint a kérdező.
Szerintem érdemesebb az előző 30 ugyanilyen kérdést átolvasni, mint ennek még 30x nekifutni.
De azért, csak késztetést érzetél arra, hogy valamilyen módon válaszolj erre a kérdésre is!
;)
Komoly kapcsolatra nem... kicsit átértelmeződnének a csajos esték egy biszex lánnyal.
Tudom... egy normális nőnek lehetnek fiú ismerősei akik csak barátok és akivel soha sem csalna meg, de úgy, hogy mindenki potenciális vetélytárs lehet...
Nem kizáró ok, de nehezebben fogadnám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!