Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként megd. Gnál megalazásként egy fiút?
Figyelt kérdés
megdu.tam egy ismerős barátnőjét és mivel tudja hogy bisex vagyok azt mondta elfelejtjük és nem ver meg ha jó keményen megd.ghat és megalázhat...mit értsek ezen mire számítsak? kicsit félek
amúgy izmos nagydarab srác, én vékony sportos alacsony
2016. dec. 24. 23:57
2/12 RRR válasza:
ki van zárva
mondjuk elás egy ásónyéllel a seggedben
4/12 anonim válasza:
amúgy van ilyen. a maffia előszeretettel alkalmazza büntetésképpen! adósokat stb megleckéztetni felbérelnek vkit, azt adnak neki keményen. nem felejti ....
5/12 anonim válasza:
Ha megdugok valakit, azt nem azért teszem, hogy megalázzam, hanem azért, hogy örömet szerezzek neki, és élvezze, hogy benne vagyok. Úgyhogy a válaszom: NEM!
6/12 anonim válasza:
Ha egy férfi, heteroként megdugna egy másik férfit, akkor az nem HETERO, legnagyobb jóindulattal is biszex de szaknyelven elég neki annyi, hogy bzi.
8/12 anonim válasza:
na de pont ez az!
gondoljatok bele, milyen egy heteró fiúnak, ha megkúrják ... már sokszor elgondolkodtam h melyik a nagyobb megalázás, ha megdugják vagy ha megszopatják, de igazából nem is tudok dönteni, mindegyik brutál sztem, annak annyi örökre ...
9/12 anonim válasza:
jobb ha ezentúl pucsítva mész át hozzá hogy ne érjen váratlanul
ja és egyezzé bele , akkor nem számít erőszaknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!