Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Célszerű lenne kipróbálnom egy fiúval?
Figyelt kérdés
18/F vagyok és minden tekintetben szűz.
A lányokkal ismerkedem, de igazából felváltva izgatnak a lányok és a fiúk is (a passzív szerep tetszik)... Tehát tényleg, mintha meg lenne előre tervezve.
Igazából lányokkal nem jutok előre soha, mert nagyon nem vagyok velük egy hullámhosszon.
Fiúktól pedig félek. Félek attól, hogy esetleg annyira megtetszenek ha kipróbálom, hogy utána a lányok már egyáltalán nem fognak vonzani és emiatt nem lesz lehetőségem "normális" életre.
Szerintetek?
2017. júl. 26. 15:20
1/11 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem, hogy csak kíváncsi vagyok az unalom miatt, de mivel most több lánnyal is ismerkedem, de mégsem rájuk, hanem gyakran férfiakra gondolok, ezért elgondolkodtam..
2017. júl. 26. 15:22
2/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed próbáld, bajod nem lesz tőle. Én is kipróbáltam.
3/11 anonim válasza:
Drága szerintem Te inkább meleg vagy mint biszex. Szóval nem bántasból, de lehet tényleg jobb lenne ha pasiznál.
5/11 anonim válasza:
Elhetsz normalis eletet melegkent is, probald ki. Az elfojtassal csak bajok lesznek.
6/11 zozo12c válasza:
Ismerkedj fiukkal is lányokkal is akibe szerelmes leszel az lesz az igazi és azzal tudsz normális életet élni.
7/11 anonim válasza:
Ebben a korban normális érzés, de ha lesz csajod, a büdös életbe nem leszel meleg. Tapasztalat.
8/11 anonim válasza:
Ne fojtsd el az érzéseidet. Abból semmi baj nem származhat, ha próbálkozol fiúknál is. Jobb már tudni, vonzódsz-e hozzájuk, mint azon gondolkozni, hogy vajon hogy is van ez... :)
9/11 anonim válasza:
Az elején én is féltem, de kipróbáltam, és király ;) 17/f
10/11 anonim válasza:
szerintem igen, ne fogd vissza magad :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!