Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy tapasztaljak lányokat is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tapasztaljak lányokat is?

Figyelt kérdés
Melegnek vallittam essig magam.Csak fiúval voltam mint szexuálisan mint párkapcsolatban.Viszont sokszor érzem úgy hogy szexelnék lánnyal is.Meg szeretném próbálni.Külsőmmel nincs baj.Nem vagyok lányos.Hol tudoknilyen lányt találni aki ezekkel a körülményekkel benne lenne?Van erre valami ismerkedős oldal?

2017. júl. 26. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod írj és meglátjuk :)
2017. júl. 26. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Talán egy biszex párhoz kellene beszállnod, mint például hozzánk. A barátnőm csinos 19 éves. Én 23 sportos fiú vagyok. Írj ha akarsz.
2017. júl. 26. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Te,figyu,milyen nyelven írsz?
2017. júl. 26. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat!Rossz a billentyűzetem és elfelejtettem visszaolvasni a kérdést!Nézzétek el a hibákat!
2017. júl. 26. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#2-es. Merre laktok? :)
2017. júl. 27. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#2-es: èn is kèrdezem, hogy merre laktok?
2017. júl. 27. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!