Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem is vagyok biszex, csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is vagyok biszex, csak a lányokat szeretem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy fontos dolog,amiben szeretném ha segítenétek hátha valaki járt már hasonló cipőben..

Igazából kiskorom óta érzem,hogy tetszenek a lányok,mindig is fiús lány voltam.. de már akkor is egyszerre több fiúval jártam.

13 éves koromban megismerkedtem egy lánnyal,nagyon jó barátok lettünk,aztán bevallotta,hogy szerelmes belém.

Akkor még visszautasítottam,mert éreztem a vonzódást,de megpróbáltam bemagyarázni magamnak,hogy csak barátok vagyunk és nem érzek többet.

Aztán rá 3hónapra összejöttünk,másfélévet töltöttünk együtt.

Életem első óriási szerelme,imádtam.

De sok párkapcsolati gondunk volt,így szakítottunk.

Ezek után is volt pár lányhoz közöm,és azt is élveztem,illetve a fiúkkal is.

De akárhányszor összejövök egy fiúval,nem élvezem annyira a szexet,nem fognak meg,nem tudok beléjük szerelmes lenni. De igaz a lányokba se,néha úgy érzem,gyűlölöm a férfiakat,és egy lánnyal akarok lenni,néha pedig egyik nem sem vonz,mert senkit nem tudok megszeretni.

Mitől lehet? Vajon ez a szerelem volt rám akkora hatással? Mióta szétmentünk 2éve nem találom a helyem és ez frusztrál... kérlek ha valakivel volt hasonló írjon. Köszönöm.

##leszbi
2017. júl. 12. 02:11
 1/6 A kérdező kommentje:
18/L,ez kimaradt.
2017. júl. 12. 02:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják hogy olyan 16-17 éves korig az embernek ez nem "alakul"véglegesre ki. Ne érezd rosszul magad emiatt. Én is voltam már fiúval kapcsolatban aztán majdnem szerelmes lettem egy lányba. Szerintem legyél türelmes magaddal. :)
2017. júl. 12. 02:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Igen az is lehetséges. Persze, de ez majd kialakul. :)
2017. júl. 12. 02:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.:) Csak tényleg egyre rosszabb,hogy nem találom a helyem,és nem tudok szeretetnél többet érezni valaki iránt.
2017. júl. 12. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rágöröcslsz, mikor még szinte gyerek vagy. Nem sértésből írom tényleg, de vannak azok az embrek (én is így voltam), akik soká találják meg, kik is ők, mit akarnak, mert még nem ismerik jól önmagukat, érniük kell úgymond. Nem kell 18 évesen senki világát, a tiédet sem! megváltani. Ne azt nézd szerintem, kinek mi van a lába között, hanem hogy az adott személy iránt érzel-e vonzódást, megfog-e benne valami, nem kell senkit görcsösen keresni. Meglátod, ha elengeded szépen a témát, csak ismerkedsz mindennemű kötöttség nélkül, majd kialakul az magától. Teljesne normális, hogy össze vagy zavarodva, ennek meg kell adni az idejét, míg kiforrja magát. Légy türelemmel és nyugi, nagyon hosszú még az élet. Eldől majd.
2017. júl. 12. 20:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. júl. 13. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!