Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is vagyok biszex, csak a lányokat szeretem?
Sziasztok!
Lenne egy fontos dolog,amiben szeretném ha segítenétek hátha valaki járt már hasonló cipőben..
Igazából kiskorom óta érzem,hogy tetszenek a lányok,mindig is fiús lány voltam.. de már akkor is egyszerre több fiúval jártam.
13 éves koromban megismerkedtem egy lánnyal,nagyon jó barátok lettünk,aztán bevallotta,hogy szerelmes belém.
Akkor még visszautasítottam,mert éreztem a vonzódást,de megpróbáltam bemagyarázni magamnak,hogy csak barátok vagyunk és nem érzek többet.
Aztán rá 3hónapra összejöttünk,másfélévet töltöttünk együtt.
Életem első óriási szerelme,imádtam.
De sok párkapcsolati gondunk volt,így szakítottunk.
Ezek után is volt pár lányhoz közöm,és azt is élveztem,illetve a fiúkkal is.
De akárhányszor összejövök egy fiúval,nem élvezem annyira a szexet,nem fognak meg,nem tudok beléjük szerelmes lenni. De igaz a lányokba se,néha úgy érzem,gyűlölöm a férfiakat,és egy lánnyal akarok lenni,néha pedig egyik nem sem vonz,mert senkit nem tudok megszeretni.
Mitől lehet? Vajon ez a szerelem volt rám akkora hatással? Mióta szétmentünk 2éve nem találom a helyem és ez frusztrál... kérlek ha valakivel volt hasonló írjon. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!