Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Interneten hol lehet ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten hol lehet ilyen lányokat találni?

Figyelt kérdés
Már évek óta foglalkoztat az a gondolat hogy lefeküdjek egy lánnyal,viszont ötletem sincs hol találhatnék egy olyan lányt aki erre vevő lenne. Félreértés ne essék,nem azért mert netalán tán csúnya lennék,egyszerűen nem mehetsz oda a barátnőidhez felajánlani magad. :D

2017. febr. 20. 13:17
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
19\L
2017. febr. 20. 13:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

A ferfiak fizetnek erte. Nehogymar ne talalj ilyet.

Vagy: Tinderen allitsd nő-keresesre.

Vagy: csajozz mint a ferfiak. ;-)

2017. febr. 20. 13:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sok ismerősöm van ilyesmi oldalakon fent,a legkevésbé sem szeretném hogy rám találjanak :D (hisz ugye fényképpel kell regisztrálni) Nem akarom hogy az a hír járjon hogy leszbikus,biszexuális lennék,mert nem vagyok. Egyszerűen mindent kiakarok próbálni még fiatal vagyok :P
2017. febr. 20. 13:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt!!
2017. febr. 20. 13:59
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagy leszbi meg bi de szeretnel lannyal lenni!

Hat hetero sem Vagy kerdezo!

Viszont fogalomzavar az van.

2017. febr. 20. 15:43
 6/18 A kérdező kommentje:
Szóval attól mert valaki kiváncsi már nem heteró? :D Fogalomzavar nálad van kedves,hisz kapcsolatban már nem tudnék élni ellenkező neművel. Ha egyszer kipróbálja az ember,már nem heteró. Értem a logikádat.köszönjük!!! :D :D :D :D
2017. febr. 20. 15:47
 7/18 anonim ***** válasza:
85%

#5!

Miért kell ezeken a kategóriákon ugrálni, meg kötözködni?

A kérdezőnek nincs semmi tapasztatalata nőkkel, de szeretné kipróbálni.

Szerintem kb. egyértelmű a helyzete.

2017. febr. 20. 16:38
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

Egy heteroszexuálist egyáltalán nem izgatja a saját nemével való szex. Hogy lehet úgy szexelni, hogy nem izgulsz fel egyáltalán? Aki képes arra, hogy szexeljen a saját nemével, az nem lehet hetero.

"Miért kell ezeken a kategóriákon ugrálni, meg kötözködni?"

Nektek meg miért kell tagadni, hogy biszexuálisok vagytok? Nincs olyan, hogy kíváncsi hetero.

2017. febr. 20. 17:05
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
És az, aki egyszer kipróbálja a sonkát, az nem vegetariánus?
2017. febr. 20. 17:41
 10/18 anonim ***** válasza:
94%
2. vagyok: nincs igazad, a tinderen csak azok latjak egymast akiknek az erdeklodedi koruk egybeesik. Meg jol is elsulhet.
2017. febr. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!