Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tenném, meg nem is egy sráccal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenném, meg nem is egy sráccal?

Figyelt kérdés

Kipróbálnék hozzám hasonlóval alap dolgokat egyelőre, de viszont nem tudnám akárkivel. Van egy bizonyos típus, akivel érdekelne, de a többivel csak úgy nem. Pl jól kijöjjünk, esztétikus vagy nagy farok stb. Ezért sem tudom, hogy ez max fantázia e, bár igaz akármelyik csajjal sem tudnám csak úgy.

Van más is, aki ezen agyal, vagy csak én? 25 f

2017. júl. 25. 18:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

A párom ugyan így van vele. Ő még rosszabb is nálad, hidd el. Neki nagyon kevés fiú tetszik. Fontos hogy előtte randizzanak is. És ő volna a passzív. Vagyis, kb ezeket mondta nekem.

Remélem 1x beismeri hogy biszexuális, és ki meri próbálni azokat a dolgokat, amiket akar.

A lényeg, h más is ilyne hezitálós, mint te, ne aggódj.

22L

2017. júl. 25. 18:20
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha izgat valami szexualis tevekenyseg gondolata ferfival, az mar biszexualitas. Az mar mas kerdes, hogy ezt meg is akarod-e elni. Ha ram hallgatsz, akkor igen. :) 24/F
2017. júl. 25. 18:21
 3/17 A kérdező kommentje:

Elso.

Ezen tudok segigeni kb en is ott tartok xd

Nem ertem, mert az utcan nem nezegetem a sracokat, nem erdekel. Meg az, hogy csokolozzak eggyel...no thanks. De mas meg erdekel..

2017. júl. 25. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

Őt se érdekli a csók.

De ő néha meg-meg nézi a fiúkat az utcán szerintem.

Meg ha van valamilyen híresebb férfi, vagy egy jóképű tanára van, azt elmondja.

De ha külsőre fullra tetszik neki valaki, akkor is beleköt ebbe, vagy abba. Hogy pl túl akaratos, vagy bármi.

De tökre érdekelné milyen lehet ha megdugja egy fiú. És néha arra is gondol milyen lehet ha a szájába élveznek.

Ami meglepő, mert külsőre full heterónak néz ki párom. De ezek szerint biszex.

De vannak hetek amikor totál nem érdekli a dolog. Kicsit ő olyan,m ahogy mondja, hogy egyik héten heteró, másikon biszex.

Én se értem, de én mindenhogy szeretem és elfogadom :D

2017. júl. 25. 18:37
 5/17 A kérdező kommentje:

De az tok jo, mazlista.

Lenne olyan baratnom, aki megdug pl kiprobalnam.

2017. júl. 25. 18:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a felcsatolhatóst nem hiszem hogy vállalom, elég fárasztónak tűnik a ffi szerep, akkor inkább már komolyan én könyörgöm ki hogy feküdjön le egy hapsival

De rengeteg játékunk van, szereti ha kényeztetem a fenekét.

Nincs ebbe semmi, én is szeretem ha ő nekem csinálja :D

Eddig az összes játékomat lenyúlta tőlem xD

2017. júl. 25. 18:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Pedig fun lehet, de csak siman ulhetsz a kanapen es o belecsusszan a tutiba, nem kell mozogni.
2017. júl. 25. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Jogos o.O
2017. júl. 25. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az most reszletkerdes, hogy megnezed-e az utcan vagy nem. A farok izgat. Es eloben a nagy hevben, nyilvan menne a csok is.
2017. júl. 25. 19:14
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen van ! Én is agyaltam ezen, évekig.Pár hónapja ismerkedtünk, beszélgettünk egy sráccal a fürdöben. Úgy alakult, hogy hozzá értem a farkához a víz alatt, mintha véletlen lenne. De utána nyúlt a kezemnek, és rátette. Akkor gondoltam, legalább csak megfoghatnám, megnézhetném.(mondtam neki ) Kimentünk a medencéből és egy félre eső helyen megtörtént ! Olyan vágy és olyan hév fogott el bennünket, hogy kölcsönösen leszoptuk egymást ! Amire nem is gondoltam, mivel 30 évvel vagyok idősebb,nős, és csak fantáziáltam a fiatal fiúk farkáról - eddig ! Azóta többször találkoztunk, és nagyon csodás minden alkalom. Tehát jól gondold meg, kiakarod-e próbálni ? Lehet semmit nem jelent, lehet undorodsz, de lehet elkap az izgalom, és utána többet akarsz !
2017. júl. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!