Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A melegek miért néznek ki jól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért néznek ki jól?

Figyelt kérdés
Kezdeném azzal, hogy teljes mértékben hetero férfi vagyok. Hallottam, ahogy két lány ismerősöm arról beszélgetett, hogy a meleg férfiak milyen jól néznek ki/helyesek/"jó pasik" szebbek mint a heterok. Ez miért van így? Miért néznének ki jobban mint egy hetero férfi?
2017. júl. 16. 23:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
32%
Mert nőként gondolkodnak és jobban foglalkoznak a küllemmel.
2017. júl. 16. 23:21
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

De szeretem az ilyeneket. :D Mintha egy meleg nem lehetne csúnya, pedig vannak olyanok is. Attól, mert valaki meleg, nem fog megszépülni. Gondolom az ilyen cuki, magukra többet adó fiúkat veszik csak figyelembe. Vakok, ugyanolyan szűklátókörűek, mint a homofóbok.

Egy elfogadó, nyitott, biszex lány.

2017. júl. 16. 23:27
 3/24 A kérdező kommentje:
De a meleg férfiak undorodnak nőktöl szexuálisan így nem látom értelmét hogy mértszrertik őket.
2017. júl. 16. 23:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem feltétlenül igaz. Nem minden meleg undorodik attól, hogy nővel létesítsen szexuális kapcsolatot, csak szimplán hidegen hagyja. De ha belegondolsz neked is tetszhet olyan lány külsőleg, akinek te például egyáltalán nem jössz be.

Itt csak arról van szó, hogy a meleg férfiaknak egy rétege nagyon ad magára, arra hogy hogy néz ki, mert jelen bennük picit ez a nőies hiúság. A nőknek pedig tetszik egy csinos, elegáns ruhákban, finom illattal, jó frizurával megjelenő férfi. Ennyiről van szó.

Más kérdés, hogy sztereotípia, hogy a meleg férfiak jobban néznek ki a hetero férfiaknál, mert mint fentebb is írtam, itt csak egy rétegről van szó.

Azonban való igaz, hogy gyakran tapasztalom, hogyha mondjuk van egy színész/énekes, aki szerintem nagyon jól néz ki, gyakran derül ki róla, hogy biszex vagy meleg. Tehát van alapja ennek a kijelentésnek, csak kér hogy az összes meleg férfira kivetítik, mert ez így ilyen formában viszont nem igaz.

2017. júl. 17. 00:16
 5/24 A kérdező kommentje:
ne hari de olyan hogy biszex férfi szerintem nincs.
2017. júl. 17. 00:18
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne?
2017. júl. 17. 00:25
 7/24 A kérdező kommentje:
Mert a férfiak máshogy müködnek mint a nők.Szerintem nálunk csak hetero vagy meleg van.Aki binek mondja magát az kamu ö gay.
2017. júl. 17. 00:28
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál hogy nem minden férfi úgy működik mint te?
2017. júl. 17. 00:30
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!

A világ nem fekete, vagy fehér. Sok szín létezik. Így van ez a férfiak szexuális beállítottságával is. Nem csak hetero, vagy meleg férfiak vannak. Javaslom, olvass utána, esetleg tanulmányozd a Kinsley skálát, illetve a hozzátartozó tanulmányt dr. Kinsleytől.

2017. júl. 17. 00:42
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

A meleg férfiak nem néznek ki jobban, mint a heterók. A melegek és a heterók között is vannak nagyon helyes fiúk és bűn rondák. Menj fel egy meleg társkeresőre pl.: a planetromeora... ott nézz kürűl. Nagyon kevésre mondanám, azt hogy szebb az átlagnál.

Pár kommentedre reflektálva, a melegek nem keltetik magukat a nők előtt.... ők a férfiaknak akarnak imponálni.

És léteznek biszexuálison, én is az vagyok. Jobban szeretem a nőket, de néha néha férfival sem rossz lenni.

A melegek meg úgy undorodnak a nőktől mint te a férfiaktól... azért van külömbség. Nem minden fekete-fehér. Árnyalatok is léteznek.

2017. júl. 17. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!