Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, szerintetek se...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, szerintetek se néznek ki túl jól a mai pasik?

Figyelt kérdés
Halottam már pár csajtól hogy az osztályában,munkahelyén stb,egy jól kinéző pasi sincs,és hogy a mai fiúk sem néznek ki valami túl jól.Ti ezt hogy látjátok?És rólam is tudnátok véleményt mondani?Privátba küldök képet,annak akit érdekel.

2016. júl. 20. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért van aki jól néz ki. :3

Ok mondok rólad véleményt. :)

2016. júl. 20. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben az van, hogy a csajok mondták, szóval ez a melegeknek tetszeni ez kapufa felvetés :D Meg amúgyis ha valaki jól néz ki akkor tetszik a csajoknak és tetszhet a pasiknak is. De amúgy nem vettem észre, van nem kevés jól kinéző srác szerintem, bár 20 alatt már nem nagyon nézelődök, szeretem a saját korosztályom, de szerintem nincs gond a felhozatallal külsőre.
2016. júl. 20. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más az ízlése, van aki szerint most is tömegével vannak jóképű férfiak, van aki szerint nagyon ritka mostanában. Az biztos hogy a divat torzítja a dolgokat ami már túlságosan meghatározó lett, viszont ha valaki egészséges mértékben követi az éppen aktuális divatot.

Ha küldesz képet szívesen mondok véleményt.

2016. júl. 20. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megítélni, mert nem éltem régen :D

szerintem most is, ahogy régen is vannak jól kinéző fiúk, csak tudni kell merre keresd :P

küldheted a képet

2016. júl. 20. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem helyesek a magyar srácok... Főleg a Fiatalok egyre jobban adnak a külsőre. Body, ruhák, ápoltság, stb.
2016. júl. 20. 21:19
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a mai lányok nagy része túl magasra teszi a mércét, persze tisztelet a kivételnek. Várom a képet :)
2016. júl. 20. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
A mai nők elvárásai kicsit megváltoztak: legyen szép arca, márkás cuccai, jó kocsija, pénze zabáldákra, gyúrjon kicsit stb stb. Nekik semmi sem elég. Szerintem ponthogy manapság több a helyes fiú, mint pl régebben.
2016. júl. 21. 08:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hali! Kuldj kepet! Szivesen mondok velemenyt.
2016. júl. 21. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ízlés dolga, hogy kinek ki tetszik

küldhetsz képet

2016. júl. 21. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek a mai fiatalok...
2016. júl. 22. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!