Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maci2000 kérdése:
Yaoi animét csak a melegek néznek?
Figyelt kérdés
Mert mondjuk én 100%-ban hetero vagyok, de eltudom nézni őket .2015. máj. 15. 07:11
1/17 anonim válasza:
Sok csaj nézi, illetve olvassa az ilyen mangákat, sőt kifejezetten a női közönséget célozza meg sokuk, ugyanis a japán társadalomban a beteljesületlen szerelem olyasmi (lásd. egyneműek kapcsolatának üldözése), mint a mi kultúránkban a romantikus komédia, azaz a nők egyik kedvenc műfaja.
4/17 anonim válasza:
én meleg vagyok és nem tudok nézni ilyesmiket
5/17 anonim válasza:
a yaoit japán tinilányoknak készítik
6/17 anonim válasza:
én meleg vagyok és nem nézek ilyeneket
25/F
7/17 anonim válasza:
Én meleg vagyok, lány, és szeretem nézni :D Nagyrészt csak olyan animéket lesek :P
8/17 anonim válasza:
A yaoit általában lányoknak készítik. Azt, amit meleg közönségnek szánnak, azt barának hívják.
9/17 anonim válasza:
Fiút (meleget vagy heterót) sokkal kevesebbet fogsz találni mint csajt aki nézi.
10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat de ......csak , hogy tudjátok én fiú vagyok 16 éves .
2015. máj. 15. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!