Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek a haverom biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a haverom biszex?

Figyelt kérdés

Van egy barátom (osztálytárs) akivel régebben megbeszéltük azt, hogy kinek mekkora, milyen csajokat dugnánk meg, mennyi jön ki, stb. Még egyikőnknek sem volt barátnője, de már próbálkoztunk lányoknál (mindketten 18 évesek vagyunk).

Én biszexuális vagyok, őt viszont nem tudom. Van egy közös lány ismerősünk, aki neki a legjobb barátja. Ez a lány biszex (titokban tudtam meg), és ez a srác teljesen elfogadja ezt, meg belikeolta a facebookon az LGBT szervezet weboldalát.

Egyszer poénból csinált velem olyat szünetben, hogy a két kezét rárakta a fejemre, és úgy tolta oda a farkához, mintha meg akarnak szopatni.

Szerintetek? Hetero biszex hajlammal, vagy biszex?

2017. júl. 15. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bi
2017. júl. 15. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Azért ez alapján elég erős ilyen következtetést levonni, 18 évesen, főleg szingliként simán viselkedik így egy heteró srác is, mert agyára mennek a hormonok.
2017. júl. 15. 11:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. nekem bejönne.. de félek rákérdezni..
2017. júl. 15. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy biszexuális. Hormonok miatt nem fog egy hetero fiú másik férfira felizgulni. Bár nem írtál konkrétan olyan dolgot, ami alapján ne lenne hetero.
2017. júl. 15. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Manapság poén ilyesmiket csinálni így nem garantált semmi... Amúgy próbáld kipuhatolni ;)
2017. júl. 15. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy belájkolja az egyik LGBT szervezet oldalát semmit sem jelent. A "megszopatásos" poénkodás sem jelenti azt, hogy szetné a fiúkat. A mi osztályunkban a fiú öltözőben gyakran vannak hasonló dolgok.... seggre csapás, ölelés, vagy valaki úgy mozog valaki mögött mintha hátulról dugná :D plusz elég durva dolgok is el szoktak hangzani pl.: "letorkoztad mi?", "lecumizlak egy ezresért"....

Persze ezek a dolgok a kontextustól függnek, mindannyian tudjuk, hogy csak viccelődünk, de ha egy külső szemlélő egyszer meglátná ezt azt hinné, hogy az egész osztály biszex vagy meleg. :D

Semmit sem írtál ami kifejezetten arra utalna, hogy biszex lenne

2017. júl. 15. 23:47
 7/7 adan21 ***** válasza:
100%
húha ez rázós de remélem össze jön
2017. aug. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!