Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom biszex lehet?
Így nyíltan rákérdezni,túlzottan indiszkrét dolog lenne!
Inkább tapogatózz... Érdeklődj,hogy miképp vélekedik a másságról,kérdezd meg Tőle,hogy xy szerinte helyes e,stb.
Én is ugyanúgy voltam vele, mint te, Kérdező!!
Mivel egyik legjobb barátomnak tartottam( 10 éve ismertük egymást, gyerekkorunk óta), védtem őt. Arra számítottam, hogy talán engem nem fog zaklatni a faszágaival, de nem így volt. Nm számít nekik semmi, ezt elhiheted. Olyan, mintha te látnál egy nagyon jó csajt és nem tudnád békén hagyni, olyan kanos lennél... ez van náluk is. Mi is folyamatosan kaptuk a homár megjegyzéseket a társaimmal. Pl.: "ÚúÚ Milán, már nagyon jól látszik, hogy eljársz edzeni".....stb. Aztán meg kijelentéseket tett arról, hogy nem tud ellenállni annak, hogy a zuhanyzóba ne menjen be, ahol sok meztelen fiú van ( kollégisták voltunk). Egy féreg lett. És több mint 10 év ismeretség után őt rühellem a legjobban, pont azért mert mindig vergődött. kívánom, hogy te ne így járj, de nagy rá az esély, hogy mégis megtörténik..
A haverjaiddal te is megbeszéled ez vagy az a csaj milyen, lehet ő is csak ezt akarja. Ha te vagy a legjobb barátja lehet be akar vonni az életébe, megosztani veled a gondolatait.
Szerintem közöld vele, bocs haver ezek a meleg beoszlások engem zavarnak,nagyon jó barátom vagy mindig számíthatsz rám, de nálam ez a meleg dolog nem pálya és zavar is. Ennyi, így tudatod vele, hogy a barátja vagy és azt is téged ez hidegen hagy, és zavar is ez a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!