Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A haverom biszex lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom biszex lehet?

Figyelt kérdés
Folyton utalásokat tesz erre. Tegnap buli előtt fürdött és azt mondta mossam meg a hátát... mondom mossa a **** erre ő : Utálatos vagyok... akkor csomószor mondta, hogy aludhatok nála is, nem kell haza menjek. meg hogy neki buli lenne, ha nem mennénk sehova csak 5 méterrel beljebb a szobájába... Homár lehet? Inkább biszex, mert csaja volt... Megkérdezzem vagy ne? Elég ok ez gyanakodni?

2014. jan. 5. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az.
2014. jan. 5. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy az.
2014. jan. 7. 15:58
 3/8 A kérdező kommentje:
és megkérdezzem tőle? Vagy elmondja ő, mert tudni akarom... csak kellemetlen megkérdezni, hogy "te tulajdonképpen biszex vagy?"
2014. jan. 9. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Így nyíltan rákérdezni,túlzottan indiszkrét dolog lenne!

Inkább tapogatózz... Érdeklődj,hogy miképp vélekedik a másságról,kérdezd meg Tőle,hogy xy szerinte helyes e,stb.

2014. jan. 9. 15:37
 5/8 Farkas Milán ***** válasza:
0%
Attól, hogy volt már barátnője is, még nem biztos, hogy biszex. Lehet full homár is, de megpróbálta ezzel palástolni. MOndjuk én elég undorítónak tartom azt, aki így kikezd a barátaival/haverjaival. Oké, hogy elkorcsosult hajlamai vannak ,de ezt ne azokon élje ki, akik idáig mellette álltak és megbíztak benne. HA rákérdezel és kiderül, amit te is sejtesz, hidd el, hogy jobban el fogsz tőle határolódni. Nekem is volt ilyen ismerősöm. Mindenki sejtette, hogy meleg, de meghúzta magát. De miután nyilvánosan bevallotta, hogy homár, olyan elviselhetetlen féreg lett, hogy mindenki megutálta. Szerintem jobb is, ha nem tartod vele majd olyan szorosan a kapcsoaltot. HA képes arra, hogy egy barátjával ezt tegye, akkor tényleg nem érdemli meg a társaságod
2014. jan. 9. 15:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha az is én nem bánom, mert jó barátomnak tartom. Csak engem hagyjon békén a b uziságával....
2014. jan. 9. 15:50
 7/8 Farkas Milán ***** válasza:
87%

Én is ugyanúgy voltam vele, mint te, Kérdező!!

Mivel egyik legjobb barátomnak tartottam( 10 éve ismertük egymást, gyerekkorunk óta), védtem őt. Arra számítottam, hogy talán engem nem fog zaklatni a faszágaival, de nem így volt. Nm számít nekik semmi, ezt elhiheted. Olyan, mintha te látnál egy nagyon jó csajt és nem tudnád békén hagyni, olyan kanos lennél... ez van náluk is. Mi is folyamatosan kaptuk a homár megjegyzéseket a társaimmal. Pl.: "ÚúÚ Milán, már nagyon jól látszik, hogy eljársz edzeni".....stb. Aztán meg kijelentéseket tett arról, hogy nem tud ellenállni annak, hogy a zuhanyzóba ne menjen be, ahol sok meztelen fiú van ( kollégisták voltunk). Egy féreg lett. És több mint 10 év ismeretség után őt rühellem a legjobban, pont azért mert mindig vergődött. kívánom, hogy te ne így járj, de nagy rá az esély, hogy mégis megtörténik..

2014. jan. 9. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A haverjaiddal te is megbeszéled ez vagy az a csaj milyen, lehet ő is csak ezt akarja. Ha te vagy a legjobb barátja lehet be akar vonni az életébe, megosztani veled a gondolatait.

Szerintem közöld vele, bocs haver ezek a meleg beoszlások engem zavarnak,nagyon jó barátom vagy mindig számíthatsz rám, de nálam ez a meleg dolog nem pálya és zavar is. Ennyi, így tudatod vele, hogy a barátja vagy és azt is téged ez hidegen hagy, és zavar is ez a szöveg.

2014. jan. 14. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!