Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg hogy a haverom biszex-e?
Hali!
Én biszexnek vallom magam, viszont van egy fiú haverom, akivel szoktam beszélgetni a szexről. Konkrétan olyanokról, hogy neki és nekem mekkora, hogyan borotválja, mennyi jön ki, kiket dugna meg, hogyan, meddig bírja, szóval eléggé intim témákat. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám kideríteni azt hogy biszex, de nem közvetlen, hanem rejtett módokon? Értem itt ezalatt hogy nem kérdezek rá konkrétan, csak néha feldobok neki egy-egy kérdést. Hogyan kezdjem, és mivel? Ő kolis, én meg idevalósi vagyok, ahol van a suli.
Ezek teljesen normális dolgok két normális beállitottságu kamaszfiu között , ne gondold bele hogy ettöl meleg a barátod , bár amennyire most trendi nagy esély van rá
Fogd meg a f*rkát, ha pofánvág tévedtél, ha lesmárol hajrá ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!