Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ki szabad irni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki szabad irni az internetes tarskereson, hogy a barnas, kreolos ferfiakhoz vonzodok?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez megkulonbozteto?Ha nem irom ki,akkor a szokek,vilagos boruek irnak akiktol nem indulok be.kerek tippet
2017. júl. 11. 14:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Más kutatók, pl olasz (és egyes magyar) tudósok meg tudják, hogy ősmagyar nyelv a magyar nyelv, de magyarságkutatók között is sokan; na meg azt is, hogy a magyar nép ősnép, és

nem kevert. Bizonyítottan minimum 40ezer éves. REngeteg piramis látszik hegynek, cska mert benőtte az erdő. A 90-es években a boszniai Visokoban 7 db piramist találtak a hegyek alatt, egyike nagyobb, mint az egyiptiomi Nagy Piramis, és benne székely rovásírást találtak. Izotópos mérés szerint minimum 40ezer éves.

Terjedelmi okokból itt nem sorolom a bizonyítékok százait a magyarság és nyelvünk, írásunk ősiségéről.

Az ősmagyarság nem kevert egyébként, de engem a kulturális kérdések izgatnak inkább, és kevésbé a genetika.

Nem tudom, milyen kutatásokat olvastál, de nem is ez a lényeg itt, hanem hogy én ponthogy

nem a genetikát emeltem ki, hanem ellenkezőleg: hogy a genetika csak egy dolog.

A genetika túl van hájpolva, de attól még e vonatkozásban is lehet keresni az igazságot.

A kultúra számít számomra elsősorban, de sajnos Magyarországon a magyar kultúrát az idegenek eltorzították, nagy mértékben, sajnos. Nekem ez a fő gondom. Kezdve a képmutató és (rejtetten) agresszív, manipulatív, alattomos, provokatív germánságtól kezdve,

sok-sok kotnyeles és beképzelt kun-törökökig. (Tisztelet a kivételnek.)

Ezer sebből vérzik a hivatalos álláspontok tömkelege. Távol van sokuk az igazságtól olyannyira, mint Makó Jeruzsálemtől sokszor, az tuti. Ez a másik fő gondom a magyarság kapcsán.

De mondom még egyszer: idővel itt többen eltértünk a tárgytól, a pénisztérképekkel is. De ha már kitértek itt páran a germánságra, akkor az igazságot nem hallgatom el. Legalábbis az arra való törekvést. Ismétlem: ami nagyon távol van az igazságtól, az a hivatalos álláspontok zöme, mégpedig direkt hazugság, érdekek okán. Az igazságot nehéz pontosan felderíteni, idő kérdése.

De legalább már kolosszális baromságokról rántsuk már le a leplet, amondó vagyok... Olasz tudósok mégiscsak elfogulatlanok a magyarság iránt, mégis vannak olasz kutatók, akik szögesen ellentmondanak az MTA állásfoglalásoknak, mert az MTA állásfoglalások zöme ügyetlen hazugságok garmadája, és tudománytalanság.

2017. júl. 21. 15:38
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit, hogy olyannak érzed magad, amilyennek szeretnéd, bár attól még nem biztos, hogy reális, de lehet, hogy igen (nem ismerjük egymást, tehát nem tudom és

nem is szándékozom megállapítani).

Viszont elég sok embertől hallom, hogy magyarnak vallja magát, miközben értékrendszere, viselkedése, kultúrája alapvetően szöges ellentétben áll evvel, hiába magyar az anyanyelve, és hiába él Magyaro-on.

A szándék, a törekvés döntő jellegű. Az alapján vélekedtem. Sokan nem akarnak itt magyarrá válni, oké, de akkor menjenek oda, ahova tartoznak, ez a véleményem.

Non plus ultra, hogy sajnos még az igaz magyar is nyugatra kényszerül, pusztán a megélhetés okán. Még én is gondolkodtam ezen, a magam életére nézve.

Pedig rühellem Ny-Európát... Én eurázsiai vagyok, úgy nagyjából így írhatom körül, ha már lokálisan kellene, a kultúra tekintetében.

2017. júl. 21. 15:55
 33/40 anonim ***** válasza:
84%

Köszönjük! Én pedig európai vagyok!

Nem értem miért büszkék annyira a magyarságukra egyesek, pedig rengetegen keveredtek. Pedig igen, a genetika is lényeg szerintem. Hiába vagy büszke az ősi kultúrádra vagy vallásodra, ha a legtöbb felmenőd nem "ősmagyar". A magyarok egyébként sem hasonlítanak egymásra, mindenkiben van szláv, török, német, zsidó stb.. Ahogy ez mindenkiről és minden népről elmondható.

Két olasz és két német vagy két skandináv ezerte jobban hasonlít egymásra mondom ezt úgy, hogy ezt láttam is.

Van egy szép nyelvünk ez igaz, de nem a múlt számít ahogyan említettem, hanem hogy milyen ember vagy.

2017. júl. 21. 16:31
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

" Sokan nem akarnak itt magyarrá válni, oké, de akkor menjenek oda, ahova tartoznak, ez a véleményem. "

Az olyan tényleg menjen. Én magyarnak tartom magamat, csak nem olyan értelemben ahogyan te szeretnéd. Ennyi erővel 9 millió ember máris elhúzhatna az országból. (így is siralmas a népességünk)

Én inkább meg az olyanoktól hányok, akik nagy hungaristák, de pl a magyar himnuszt nem tudja elénekelni helyesen. pl "hozz reá víg esztendőt" meg lenézik a többi népet, stb.

2017. júl. 21. 16:52
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán követted figyelemmel amit írtam, mégis reagáltál rá, és több ponton félre is értetted, pedig hangsúlyoztam a lényeget, több vonatkozásban is, hogy mire gondolok. De akkor oké, még egyszer, és utoljára, a vonatkozóakat, vázlatosan, hogy mit a meglátásom:

A hungaristákkal, szélsőségesekkel én SEM értek egyet. Ráadásul sokuk inkább sváb, és balhés. A magyarok indirekt módon való lejáratása a célja sokuknak.

Valamint idézlek:

"Nem értem miért büszkék annyira a magyarságukra egyesek, pedig rengetegen keveredtek."

Sokan keveredtek, de még mindig van legalább 1-2 millió magyar, akik genetikája legalább 80% magyar, főleg a székelység körében, Erdélyben.

A tudatállapot és a szándék, és a képességek, a hajlamok a döntőek, a genetika kevéssé, továbbra is amondó vagyok. Így tehát több millió magyar lelkű él a világban, egyidejűleg.

Hogy mások miért büszkék, nem tudom, de ha rám célzol esetleg, nekem tehát NEM az az érdekes, hogy magyar vagyok, nem hordok nemzeti jelképeket stb, bár ösztönösen vonz a valódi magyar kultúra (nem a kevert kultúra, bár másodsorban más kultúrák is érdekelnek engem).

*

Számomra az érdekes e kérdéskörben elsősorban az, hogy miért abnormális tudati értékeket ad át pl a germánok többsége egymásnak... (Részleteztem ezt korábban e kérdésnél.)

Tehát én nem vertem soha a mellem, hogy hű de magyar vagyok, pedig mind lelkileg, mind genetikailag meglehetősen magyar vagyok. De ez egy dolog, NEM ez a döntő számomra, e kérdéskörben! De látom, nem ment át neked sajnos még mindig...

Írtam erről napokkal ezelőtt részletesen, talán mintha te lettél volna, aki úgy reagált, hogy végig se olvastad - vagy ha más valaki volt az,

az esetben nem neked szól, ellenben elolvashatod az 50% körülieket, asszem, mind én voltam, de nem biztos, hogy mind.

Kifejtettem meglátásom a germánságról, azokban a hozzászólásaimban, TÉNYEKRŐL, pl az indián mészárlásról stb, ami TÉNY.

Ismét idézlek:

"Pedig igen, a genetika is lényeg szerintem. Hiába vagy büszke az ősi kultúrádra vagy vallásodra, ha a legtöbb felmenőd nem "ősmagyar"."

Mondom, elég részletesen feltárt több száz évre visszamenőleg a családfám, legalább 80%-ban magyar vagyok, ha nem 95%. Nem tudom totális teljességében, mivel 8 generáción belül van némi hiányosság a több irányú családfámban - de mélységeiben NEM érdekel engem, csupán nagyjából a genetika. De történetesen viszonylag jelentős arányban ismerem visszamenőleg 8 generációra az őseimet.

Ennek ellenére még mindig azt mondom, hogy a genetika mellékes. Te meg mintha önellentmondanál, mert mikor a genetikát isteníted, mikor meg a genetikafüggetlen magyaros életérzést...

Én meg mindkettőt fontosnak látom, de a a genetikát sokkal kevésbé. Ellenben a magyar tudatállapotot nagyon fontosnak tartom, csak a legtöbben

nem tudják, ez mit jelent.

Utaltam rá amúgy e kérdésnél, csak össze kell rakni összefüggéseiben, hogy ki a magyar:

a lényeg az igazságkeresés, a becsületesség, és a kreativitás, a kiváló önvédelem,, a támadás mellőzése, mások leigázásának mellőzése, mind pszichésen, mind fizikailag;

valamint az összefüggésekben való önálló, független gondolkodásra való hajlam, magas EQ és IQ, a többségüknél.

Azonban léteznek eltorzult lelkek is, akik meglehetős magyar testet kaptak (értsd: genetikailag), talán épp azért, hogy a normális, értelmes magyarok közvetlenül fejleszthessék ezeket a kivételesen torz lelkeket.

És talán a germán se véletlen nyomult be ide anno -bár a törökök általi pusztítás okán, de az csak a felszíni ok-, tehát tudatalatt azért, mert irigy az ősmagyarok magas tudatállapotára, és a sors a magyarok által tanítja a germánt is, mind a mai napig.

Ezernyi magyar találmány van még az utóbbi századokban is, és csak a kisebb hányada félzsidó, meg félgermán. A többsége meglehetős magyar kultúrában (akár génekkel is) született.

"A magyarok egyébként sem hasonlítanak egymásra, mindenkiben van szláv, török, német, zsidó stb.. Ahogy ez mindenkiről és minden népről elmondható." "

Tévedés, de látom meddő vita, már írtam erről, hogy genetikailag legalább 80%-ban magyar él a világon egyidejűleg régóta minimum 1-2 millió, főleg a székelység körében, Erdélyben. És a genetikát mellékesnek látom, ennél fogva meg a 80% arány nagyon magas arány!

"Van egy szép nyelvünk ez igaz, de nem a múlt számít ahogyan említettem, hanem hogy milyen ember vagy."

Na erről sokat írtam már itt:

a magyar nem olyan, mint a germánok többsége, hanem a legtöbb ténylegesen magyar lelkű ember jóindulatú, becsületes, kreatív, leleményes, igazságosságra törekvő, igazságkereső, stb.

Ellenben a legtöbb germán NEM AKAR humánus, jóindulatú értékrendszer saját magának, hanem sumákságot, alattomosságot, önzést, képmutatást, kijátszani, támadni a másikat mikor pszichésen, mikor fizikailag.

Tisztelet a kivételnek.

Mind a mai napig nem változott normális, tartalmas, önállóan gondolkodó, becsületes irányban a legtöbb német, frank, szász, angolszász, osztrák, stb...

Az esetleges elírásokért meg bocsi, ha maradt.

2017. júl. 22. 20:45
 36/40 anonim ***** válasza:
84%

"Te meg mintha önellentmondanál, mert mikor a genetikát isteníted, mikor meg a genetikafüggetlen magyaros életérzést... "

A genetika az ami számít szerintem, az őseim. Ők pedig egyértelműen európai fehér emberek. ennyi. szintén nem olvastam végig úgy hogy kár velem veszekedned mert erre nem vagyok vevő.

Lenne egy kérdésem. Te meleg vagy? Mert ez esetben nagyon nem áll jól ez a magyarszereteted. Még egy hungaristának is rosszul áll. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a dolgoknak. Én magyarnak tartom magam, magyar párom van, szerintem a magyar férfiak eléggé jóképűek és az intim méretük sem kicsi.:DD

De nem akarom ismételni önmagam, de az a lényeg, hogy mit érsz el, nem az, hogy az őseid mit értek el. És persze nem azt akarom mondani, hogy a nemzeti öntudat nem fontos. A jelennel kell foglalkozni, nem a múlttal.

2017. júl. 22. 21:09
 37/40 anonim ***** válasza:
84%
És erre már nem kell reagálnod.. Szegény kérdező már gondolom törölte a kérdését úgy elkanyarodtál..
2017. júl. 22. 21:10
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

"kár velem veszekedned mert erre nem vagyok vevő."

Mondom, hogy nem veszekedek, ez a germánok sajátja. :) Én értelmes vitát folytattam részemről, de mondom megint: mi alapján reagálsz, ha megint végig se olvasod, amit írtam? :)

És miért teszel fel kérdéseket, ha válaszolok, de el se olvasod? ;)

Azonban ettől meg megírtam a meglátásom, és jól van ez így. :)

Eszembe jutott még egy fontos dolog, aztán talán tényleg nincs miért tovább ragozni e kérdésnél e témát, így is többen kissé eltértünk a kiindulóktól.

Szóval ha már itt tartunk, hozzátenném, hogy én tudomásul veszem minden nép kultúráját, és annak ápolásának jogát, sőt, lehetőséget biztosítok erre olyan közegben, amelyhez egyfelől közöm van, másfelől ahol egyúttal helye van.

Ugyanakkor a vélhetően nem magyar -vagy nem igazán magyar- tudatú felnőttekre mindig is próbáltam óvatosan hatni, elgondolkodtatni őket a szélsőségeikről -legalábbis a germánság többségére pl jellemző-, azért, hogy ha tudatosodnak erre, akkor már van lehetőséguk korrigálni azon. Viszonylag talán kevés sikerrel bár, de százból legalább egyet sikerült hosszú távon -tehát már néhányat, abbanm, hogy valós önmagára találjon-, és már pusztán ezért megérte. :)

A gyerekeik meg pláne formálhatóak -és a kisebb gyermekek még szerethetőek is-, minél kisebbek, annál inkább. Az egyik legfőbb tényező az értékrendemben az -de említettem fentebb többet is-, hogy adott gyermek / felnőtt képes legyen többszempontú gondokodásra, valamint ahelyett, hogy elveszne a részletekben (ld: colstockos precíz germánság), elsősorban próbálja meg az összefüggéseket és a nagy egészet szemrevételezni, megvizsgálni, lehetőleg objetíven, pro és kontra. De ha önmagát becsapva érdekei szerint torzítják a téynezőket továbbra is, annak semmi értelme.

Nem a rámagyarázás vezet el az igazsághoz, hanem az objetkivitásra törekvés, és a hazugságok leleplezésére törekvés.

(Más eset a jogos önVÉDELEM.)

Ezen felül mindig is törekedtem önismeretem mélyítésére, és tudati önfejlesztésemre szintén. Mivel önkritikus IS vagyok.

2017. júl. 22. 21:20
 39/40 anonim ***** válasza:
84%

És nem is vagy százas.:DDD

Ezt most végig olvastam.:DDD

2017. júl. 22. 21:28
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

A magyar nyelv ősnyelv (és ősnép),

olasz professzorok is bizonyítják:

1\

Az egyik OLASZ PROF szakkönyve - bebizonyította, hogy ezer sebből vérzik a finnugorizmus elmélete:

Angela Marcantonio, olasz nyelvészprofesszor,

aki a római La Sapienza Egyetemen történeti és uráli nyelvészetet tanít.

Az alábbi, több, mint 500 oldalas szakkönyvében,

amelyben csak az irodalomjegyzék kb 50 oldalt tesz ki,

-mely műve alapos megértéséhez szükséges nyelvészeti alapismeretekkel rendelkezni- bebizonyította, hogy a finnugor nyelvrokonság hamis és alaptalan hipotézis,

téves feltételezés:

Angela Marcantonio: "Az uráli nyelvcsalád, Tények, mítoszok és statisztika",

Magyar Ház KFT (kiadó), 2006,

ISBN 963 9335 290

(tehát magyarul is megjelent e műve.)

2\

A másik OLASZ PROF szakkönyve - bebizonyította, hogy az etruszk írásos nyelvemlékek csak magyarul -mai magyar nyelven és ómagyarul- olvashatóak a ma ismert nyelvek közül (magyar-etruszk nyelvrokonság) :

Mario Alinei nyelvész, a nyelvföldrajz és dialektusok kutatója, az Utrechti Egyetem emeritus professzora,

az alábbi művében:

"Ősi kapocs: A magyar-etruszk nyelvrokonságról", Allprint kiadó, Budapest, 2005 ISBN 9789639575127

(tehát magyarul is megjelent e műve.)

Az etruszkok, tehát a magyarok egyik ága alapította tehát Rómát, így a Római Birodalmat. A magyarság egész Eurázsiában békés tanító, kulturális felvilágosító-tanító tevékenységet folytatott, évezredeken át - bizonyítottan minimum 40ezer éven át.

40ezer éves a boszniai 7 darab piramis Visoko-ban -van köztük akkora, mely nagyobb a gizai Nagy Piramisnál-, hegynek látszottak évezredekig, mert benőtte ezeket az erdő. Kb 1995-ben kezdtek ásatásokat végezni ott.

SZÉKELY ROVÁSÍRÁST találtak benne, ami izotópos méréssel igazoltan minimum 40ezer éves, a piramisokkal együtt!

Róma helyét agresszív, primitív népek özönlötték el, belőlük lettek az ókori Római Birodalom elnyomói.

Nem pedig az etruszkokból.

Tehát nem a magyarok nyomtak el másokat, annak ellenére, hogy az ősmagyarok kiváló -önvédelmi- lovas harcosok voltak, amellett, hogy egész Eurázsia írásának, nyelvének, építészetének, kézművességének stb megteremtői (lásd lentebb dr.Grandpierrék munkásságát, tárgyi bizonyítékok sorával támasztja alá.)

3\

Egy weboldal - dr Borbola bebizonyította 20 évnyi kutatással, hogy az egyiptomi hieroglifák kizárólag magyarul, akár a mai nyelv által olvashatóak, annyira sajátos a magyar nyelv rendszere, beleértve a közvetlen rokonait, mint pl az óegyiptomi hieroglif írást (emiatt feltételezhetően az óegyiptomi nyelv is magyar volt) :

borbolajanos.com

4\

További weboldal -többek között- a magyarságkutatásról - dr.Grandpierre:

grandpierre.hu

Dr Grandpierre K Endre magyarságkutató volt, fia Attila:

dr Grandpierre Attila MTA tag (többek között csillagász), mégis -indokoltan- szembefordult a Tudományos Akadémia hazugságaival, pl a finnugorizmust jogosan bírálja, akárcsak az olasz nyelvészprof: Angela Marcantonio.

2017. júl. 26. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!