Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki szabad irni az internetes tarskereson, hogy a barnas, kreolos ferfiakhoz vonzodok?
Szerintem jó, bár én a kicsit is szeretem.
A három roma srác közül kettőnek kb 12-13cm volt, egynek olyan 15. Nekem 17 van.:D
Előző, a 13 és fél centi eu átlag. Legalábbis ha pénisztérképeken időnként túlzó méretekkel is találkozni egyes országok esetén, akkor a pénisztérképek számai a maximumot jelzik, tehát annál nem valószínű, hogy hosszabb az átlagé.
Márpedig több pénisztérképet is megnézhetsz neten, mindnél 13, 14 centit látsz a legtöbb EU országnál. Tehát vagy ekkora, vagy ennél kisebb, mert túloztak.
Ázsiában meg 11 centi az átlag.
Afrikában meg 16 centi.
Tehát a 15-16 centi nagynak számít, hiába akadnak egyesek, akiknek meg 20, vagy 21 centis - az elég ritka.
Én is látom a pénisztérképeken, hogy Magyarországra jóval magasabbat írnak, afrikai méretet.
Nem gyanús, hogy netán valaki, vagy valakik csalnak, hazudnak méretet? ;) Netán itt valami kisebbségi komplexusról van szó, Magyaro-on?
Mert az fura, hogy afrikai átlagméret volna jellemző Magyaro-on, pláne, hogy kevert genetikájú a legtöbb magyar állampolgár...
Járok nyaranta nemzetközi naturista helyekre. Nem úgy tűnt eddig -bár nem sasolom, csak észleli az ember, természetes módon-, mintha magyar állampolgáronak különösebben eltért volna a mérete, már úgy nagy többségben...
Én pont fordítva látom.
Mit értesz ez alatt, hogy a magyarok kevert genetikájúak? Átlag méret ettől függetlenül is van. Nem értelek.
Én voltam többek között brit és francia férfiakkal (nem feketékkel) és nekik is elég nagy volt ergo én úgy látom, hogy a térképen tűnik elég kicsinek az arány. Ha meg megnézel egy pénisz térképet a magyar arány kisebb a néger országoktól. Észak Afrikában arabok élnek, így ott nem meglepő, hogy kisebb az átlag pénisz méret, mint a néger országokban. Egyébként ezt mérték, nem bemondás alapján készült.
...ha viszont elég tiszta magyar génekre gondolunk, nem tudom, nem vagyok orvos, nem végeztem ilyen méréseket. :) De azt el tudom mondani, hogy egy pénisztérképen a lehetséges maximum jelenik meg, ez logikus. Hiszen férfiúi hiúságból az orvosok se hazudnának kisebbet. ;) A kérdés mindig az egy pénisztérkép kapcsán, hogy nagyjáról reális-e, vagy kisebb-e az átlagos méret.
Másfelől személy szerint mint majdnem 100% magyar genetikájú ember (ugyanis kb 7-8 generáció számít az egyén genetikájába, nekem meg kb ilyen régre vissza van vezetve az anyai nagyapa ágam, az apai nagyapai ágam, a többi ágról is tudok hozzávetőlegesen ezt-azt kb dédszülői szintig),
szóval nekem mint majdnem teljesen (vagy 100%?) magyar genetikájúnak 16 centis van. De ettől még lehet, hogy az enyém némileg átlag felettinek számít, Magyaro-on, ki tudja, lehet, hogy mégis ez az átlaghossz itt. Amúgy lényegtelen, lehetne, mit tudom én, 13 is, a legtöbb EU országban az az átlagos.
Számoljunk nemzetközileg +-10%-kal, vagy na jó, akár +-12% is simán mutatja a TÖBBSÉG méretét.
16 centi esetén ez +-2 centi, nagyjából.
Tehát a 14 centi MNaygaro-on nagyon gyakori, és egyáltalán nem kicsi.
Spanyolhonban, Romániában, a ruszkiknál stb meg 13.5cm körüli az átlag, a pénisztérképek szerint (vagy ez esetben is kisebb). Nagyobb méret szinte kizárt, mert vagy reális, vagy így is nagyobbat írtak be, hazugságból - ezt logikai alapon mondom, hogy a világ bármely országára ezt tennék meg: vagy reálisat írnak, vagy nagyobbat.
Következésképp Spanyolban, Romániában Oroszo-ban és számos más EU országban (megint kb 12% +-szal számolva a TÖBBSÉGét), a kb 12% az már csak oylan másfél centit jelnt, a 13.5-hez képest, ergo
12 centis ott a többségnek, tehát EU nagyobb részén ez simán átlagméret és NEM kicsi!
Tizenkettőről beszélünk, tehát nemzetközileg ez igen gyakori!!
(És akkor Ázsiát nem is említettem, vonj le kettő centit, igen gyakori a 9 centi hosszú pénisz...)
Tehát mi a fenének olyan fontos a méret?? Sokan dobálóznak avval, hogy "jaj, a 15-16 centi kicsi, jaj kicsi farkam van..." , meg hogy "elég nagy a 18, vagy az még kicsi?",
és hasonló marhaságok...
Dobjátok félre a kisebbségi komplexust, mert irreális, péniszméret kapán tuti. Hacsak nem 7 centis, vagy kisebb a méreted, de még akkor sincs veszve semmi.
Én mondom, aki egyáltalán nem panaszkodhatok a méretem miatt, sőt...
Tehát NEM magam miatt mondom, hanem a férfiak többségéért, akik ilyen hülyeségtől hepajoznak... Mégis hány embernek van mikropénisze, tehát 7 centis, vagy kisebb?? Elenyésző %-uknak...
Elírtam, tehát 9 helyett 10 centis: Ázsiában igen gyakori. Valamint "kapán" helyett: kapcsán-t szerettem volna írni.
"MNaygaro-on" helyett meg Magyaro-on -t (Magyarországon).
Én ebbe nem látok bele, ahogyan te sem. Lehet, hogy csalnak, lehet, hogy nem. 12-13-as átlagméret Európában?? Ilyen kis farkú fehér fiúkkal még nem találkoztam.. Én nem hinném, hogy ez átlagméret. Akkor miért volt a legtöbb magyar fiúnak nagyobb farka 16cm-nél, akikkel ismerkedtem? Így nem csoda, hogy a 17cm-met durván átlagosnak tartom..
Ebbe nem látok logikát, hogy az orvosok miért hazudnának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!