Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki szabad irni az internetes tarskereson, hogy a barnas, kreolos ferfiakhoz vonzodok?
Huszas, olvasd el még egyszer, amire reagáltál. De kiemelve a lényeget: magad se gondolod komolyan, hogy egy pénisztérképen alacsonyabb értékek szerepelnének. :D Ki az a hülye, aki alacsonyabbat írna be? :D
Ergo vagy reális, vagy nagyobbat írtak be.
Most pedig nézd meg bármelyik hivatalosat...
13.5 cm körüli EU nagy részén az átlaghossz, a többségnek tehát kb +-másfél centis, ehhez képest.
Linkelj be egy hivatalosat.
Én inkább reálisnak gondolnám, mintsem, hogy nagyobbat írnának be.
Attól még kevertek, hogy vezetik a családfájukat. A honfoglaló magyarok is kevertek voltak. A szászok egy része is beolvadt az ott élő emberekbe és sajnos már a románokkal is keverednek.
Lényegesen kisebb arányban vannak kevert székelyek, mint olyan székelyek, akik legalább 85 / 90%-ban székely magyarok.
A név nem minden, mivel kb 8 generációt követően a gén bárminemű hatása semmissé válik, és csak az átadott gének dominálnak -tehét kb 6, esetleg 7 generációval visszamenőleg átadott gének, meg a frissebb gének-, vezetékneveket viszont akár évezredeken át is lehet örökölni, az önmagában NEM mérvadó!
Sok svábnak magyar neve van, nem csak a magyarítottaknak, hanem mert néhány százaléknyi magyar ősük is van a svábok egy részének, és van, amikor azt a nevet örökli az adott személy.
LOGIKA. Gondold végig a fentieket. (Más kérdés, hogy TÖBBNYIRE tényleg utal a név a származására, mondjuk az esetek 50-75%-ban talán, de ez közel se az esetek 100%-a.)
Ezen kívül a genetika közel se minden...
A nevelés, és a kultúra talán még döntőbb, 40 ezer éves boszniai piramisokban találtak székely rovásírást, az ősmagyarság és beszélt nyelvi és írásos magyar kultúra minimum ennyi idős, rengeteg más bizonyíték van még erre, még olasz tudósok révén is (Marcantonio és Alinei).
A germán meg nem hajlandó átvenni a magyar kultúrát, hiába született Magyarországra. Leszámítva a magyar nyelvet.
Ritka az olyan kivétel, aki svábok nem klikkesednek és még tanulnak a magyar kultúrából - mondom, ez igen ritka közöttük.
Amikor szidják a magyarokat, valójában magyar ÁLLAMPOLGÁROKAT, közöttük a saját népüket: a germánokat szidják, tudva-tudatlanul.
Mi ennek oka? Az, hogy homlokegyenest eltérő a magyar és a germán kultúra, egymáshoz képes:
gondold végig, kik igázták le az amerikai indiánokat, a mór-arab-kasztíliai spanyolok mellett?
Kik igázták le még annak előtte a keltákat pl íreket, skótokat, wales-ieket, bretonokat?
Kik hazudták a magyarokról az agressziót -ezer évre visszamenőleg- és más rágalmat a románok, szlovákok felé, és Trianonban is?
Miközben az ősmagyarok bizonyítottan évezredeken át békés tanítói voltak egész Eurázsiának, kivéve kb az 1000. évtől, amikor is István királyunkat Koppány ellen kényszerítették, és a hazug vatikáni "kereszténység" felvételére.
Kik hazudnak ezer sebből vérző finnugorizmust, mely régészeti bizonyítékokkal és olasz nyelvészprofokkal -Alinei és Marcantonio- egyértelműen cáfolható, és ennek ellenében bizonyítható, hogy a székely az ősmagyar, akiket a görögök szkítának neveztek, és minden, kicsit is művelt európai tudta évezredeken át, a germánokkal, nevezetesen habsburgokkal való kikegyezésig, 1867-ig,
Nem nehéz kitaláléni a választ, kik voltak alattomosok és hazugok, mások rovására, éveken át: a germánok (frankok, németek, osztrák-habsburgok, szászok , angolszászok és sorolhatnánk). A TÖBBEK KÖZÖTT a magyarság ellenében.
Kik lopták el az ősi, minimum 40ezer éves székely rovásírást, rúna néven? Skandinávok, germánok.
És van képük erről is -mint oly sok mindenről, az MTA-t megvesztegetve, így a magyar iskolarendszert is megfertőzve legalább 150 éve- azt állítani, mintha germánoktól, vagy másoktól vettük volna át pl a rovásírást (pont a németek vádaskodnak ilyenkor "szélsőséges nacionalizmussal, holott csak a hazugságot leplezem éle én, és a hozzám hasonló igaz szívű magyarok").
Holott minden alapvető (és némely extra) műveltséget az ősmagyarság terjesztett el minden eurázsiai számára, az indiai, a japán koreai és kínai kultúra is az ősmagyarból ered, tehát egészen a távol-keletig.
grandpierre.hu
Az egyiptomi hieroglifák csak magyarul olvashatóak, 20 évnyi kutatás után dr Borbola megállapította:
borbolajanos.com
Az etruszkok magyarok voltak, OLASZ NYELVÉSZPROF, Mario Alinei bizonyítja! NINCS RÉSZREHAJLÁS SEM tehát, mert olasz. Akárcsak Angela Marcantonio nyelvészprof, akik nemzetközi szaktekintély, és leleplezte a finnugorzimus csalását, miszerint Budenz József, német kutató hazugsága az, aki az MTA-t is befolyása alatt tartotta!
Ennyit a germánok kapcsán. Ha már vissza-visszatérően érveltek velük kapcsolatban.
*
Az előző előttit pedig idézem:
"Linkelj be egy hivatalosat. Én inkább reálisnak gondolnám, mintsem, hogy nagyobbat írnának be. Attól még kevertek, hogy vezetik a családfájukat. A honfoglaló magyarok is kevertek voltak. A szászok egy része is beolvadt az ott élő emberekbe és sajnos már a románokkal is keverednek."
Nézzük sorra:
reálisnak tartod a pénisztérképeket, ahogy többségében én is, bár itt-ott talán kicsit nagyobbat írtak be, pl Magyaro-ra nézve, de még lehet az is reális a 16 cm.
Egy a lényeg:
ugyanúgy vélekedünk a pénisztérképekről,
mégis azt hiszed, hogy az EU átlag magas... de oké, linkelek be több pénisztérképet is, tele van 13 és 14 centis értékekkel, európai országok esetén:
Tehát mint említettem, Magyarországot leszámítva -ahol 16 centit írnak- 13.5, illetve 14 cm az átlag, EU-ban.
De mondom ma is: tök lényegtelen a méret... Mondom ezt magyarként, annak ellenére, hogy nekem 16cm, mint a térképen is szerepel.
Ponthogy magam ellen beszélek, amikor Magyarországra szerintem kisebb érték igaz, vagy esetleg LEGFELJEBB tényleg 16 cm.
Engem pusztán csak az realitás izgat tehát. Az általatok felhozott gemránokkal kapcsolatos tévedések tisztázásában is kizárólag az ojetkív igazság vezérel engem.
Nem vagyok nacionnalista. Ha pl svádnek születtem volna, vakkor is az igazságot keresném.
Meg lehet nézni: részrehajlástól menteseket, tehát olasz nyelvészprofokat idéztem. Akinek kell, forrásmegjelölést is adok, de csak itt, publikusan.
Mi közünk az olaszokhoz? Semmi lényeges. De, látjátok, léteznek igazságos, objektív, hozzáértő olasz tudósok. Mert minek soroltam volna száz másik tudóst az ősmagyarság reális kutatása kapcsán, ha utóbbiak magyar tudósok? Elegendő csak néhány magyart: dr Borbolát, és dr Grandpierréket megemlítenem, minek ennél többet... Ha csak magyar kutatót említenék, a részrehajlást gyanúja fennállhatna esetleg.
De hogy minek kell péniszhossz miatt görcsölni,
azt nem értem, de ezt már múltkor kifejtettem. Ha nekem csak 13 volna, az se izgatna, de történetesen nekem 16.
A honfoglaló magyarokról meg már eleget hazudott az MTA... Meg úgy egészében az magyarságról.
A szászokkal való keveredés pusztán néhány évszázados, Erdély nagy részén (de egyébként már ki is telepítették a 2.vilháb. után a 90%-ukat a Székelyföld szomszédságából.)
Azt azért hozzáteszem: remélem a (germános) kötözködés
nem terjed ki itt is majd a mellégépeléseimre.
;)
Jól ismerem a magyar helyesírást -leszámítva a nüansznyi mellékes, akadémikus, évtizedenkénti változtatásokat-, de sok helyre és sokat gépelek, nincs időm végigjavítani az esetek egy részében. Bocsi.
;)
Infót adok át, ez a lényeg, nem a mellégépelés. Ami félreérthető, azt úgyis korrigálom.
Csak azért teszem ezt hozzá,
mert nem ritkán tapasztaltam felesleges kötözködést.
Kit érdekel a magyarság eredete? nem ez volt a kérdés, hanem a jelenlegi lakosság átlagos péniszmérete.
Felesleges volt ennyit írnod, mert nem olvasom el. Kicsit ilyen hungaristának és spirituális beállítottságúnak tűnsz annak ellenére, hogy meleg vagy. Bár lehet, hogy tévedek. Nekem így, hogy átlagos van, átlagosnak is tartom, de ha csak 13cm lenne, tuti kicsinek tartanám, mint a legtöbb férfi..
2017j.úl.19, 14:38-ra:
Nyugodtan irigykedj az ősmagyarságra, görcsölj csak nyugodtan, és legyél továbbra is alap nélkül lekezelő a magyarság felé. ;) A te problémád, hogy ezt teszed. Régóta ezt teszed te, meg a hozzád hasonlók, és nyugodtan folytathatod felőlem,
mert engem az nem izgat. :)
Kérdésedre pedig, hogy kit érdekel a magyarság eredete?
Nos, meg fogsz lepődni: azokat, akik tényleg magyarok. :) Aki csak magyar ajkú, de a tudati szintje és az érzelmi intelligenciája nem ér fel a magyarsággal, attól ne mis várom el, hogy érdekelje. :)
Én folytatom a felvilágosító munkát itt-ott, mégpedig továbbra is -többek között- olasz nyelvészprofesszorokkal, és magyar tudósok munkásságának bemutatásával az ősmagyarságról.
Te meg folytasd csak a te alacsony érzelmi intelligenciád szintjén továbbra is, amit teszel. ;) A mellébeszélésed és a többit.
*
Nem a péniszméret volt a kérdés! Hiába állítod ezt. :)
Csak szóba került, és hangsúlyoztam véges-végig, hogy énszerintem mellékes téma a péniszméret. De csak lovagoljon azon, aki akar. ;) Egyesek szerint lényeges kérdés, én meg reagáltam ARRA IS: nevezetesen, hogy én lényegtelen kérdésnek tartom, annak ellenére, hogy nincs okom m panaszkodni a méreteimre. Valamint hozzátettem, hogy szerintem túlzó, hogy Magyaro-ra túl nagyot írnak a pénisztérképet - tehát egyáltalán
nem a magam malmára hajtom a vizet.
Pusztán az igazságkeresés malmára.
*
Kettős mérce a hozzáállásod, hahaha. :)
Felhozták itt a germánokat, téves infók keretében!
Majd ha valaki reagálni merészel az germánokra, mindjárt lehungaristázzák,
csak mert lelepleztem a germánok hazugságaikat a magyarokról, meg a germánokról.
:)
És ezt előre megírtam a hozzászólásaimban, de a görcs germán csakazéris... :)
Hajrá, csak görcsölj tovább a hazugságaidal. ;) Bár legszívesebben azt kívánnám, hogy legyél jó(l). ;)
De te -ahogy látom,- nem jól akarsz lenni, hanem irigységből alaptalanul lejáratni próbálni azokat, akikre irigy vagy.
Hallgatlak, folytasd csak a mellébeszélést, mint általában véve az akadémikusok. :)
Csak az a bibi, hogy esetleg már nem járok erre, mert hülyékkel nem vitatkozom (sokáig).
Én, tudod, érvek ütköztetésére, egészséges vitára vagyok nyitott,
nem pedig az alaptalanul lekezelő, féligazságokkal manipuláló félékre, mint te vagy. :)
Ebben teljesen igazad van, hogy nem a pénisz méret volt az eredeti kérdés, csak szóba került és elkanyarodtunk és arról kezdtünk el beszélgetni.
Te kezdtél el a genetikáról beszélni, ami nem tartozik ide. Egyébként meg megállapították, hogy kevert ázsiai-fehér volt a honfoglaló magyarság, nagy mértékben ázsiai. A mai magyarok gén térképe nem hasonlít rá. Ezért mondtam, hogy felesleges eredetről beszélni, mert keveredtek minden felé. Nem a múlt számít egyébként, hanem, hogy milyen ember vagy.
Egyébként én büszke vagyok a származásomra és hogy fehér vagyok és 100% európainak tartom magamat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!