Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gaz az ha valaki 20 evesen (nő) egyutt volt mar 5 ferfival es ket novel oszesen?
Kérdezz meg egy prostit, hány palival kefélt, biztosíthatlak, nem fogja tudni a számot... Bár ők pénzért szexelnek, ezt gondolom, tudod.
Amúgy ha ilyen jó vagy számokban:
14 éves korom óta élek nemi életet. Az elmúlt 2 évet nem számolom, mivel kapcsolatban élek, így azóta nem lett több.
27-14=13
35/13= 2,69
Vagyis ez évi 2-3 pasit jelent. Ennyiből melyik kurwa élne meg?
Még jó, hogy nem valami 100 fős faluban, ahol akár igaz is lehetne az állításod, de akkor is csak abban az esetben, ha csak faubeliekkel fekszem le.
De el kell keserítselek, Budapesten élünk.
Itt azért van 23 kerület... És különben is, ki mondta, hogy minden pasi pesti volt, akikkel voltam? Max a fele ;)
Szóval bármennyire megy az erőlködés, senkire nincs cetli ragasztva. Simán megeshet, hogy valaki erre köpköd, szörnyülködik, de elmegy mellettem és megnéz az utcán, nyomot hagy a látvány, este előrántja a jancsit, felidéz, és durran egy hatalmasat a párnájára... 😆😆😆
Ha valaki emiatt nem akar veled kapcsolatot, akkor szive joga, de ugyanigy neked is az, hogy kivel szexelsz... Csak mindenkinek annyi baja van, hogy előszeretettel foglalkoznak másokkal, amit egyszerűen képtelen vagyok megérteni.
De bsszák meg, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!