Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gaz az ha valaki 20 evesen (nő) egyutt volt mar 5 ferfival es ket novel oszesen?
Nem. Senkire nem modnom. Mert nem érdekel mások döntése. Az ő életük
Én 22 vagyok, jövőre házasodom, csak 2 fiúm volt, csak 2 fiú fogta egyáltalán a kezemet is.
És én meg azt kapom meg hogy pff, nem éltem ki magam, és hogy fiatal vagyok a házassághoz. Pedig addigra már 5 éve leszünk együtt, és 3 éve lakunk együtt.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd...az embereknek, a társadalomnak soha nem lehet megfelelni. Mindig irigykedni fognak, és kritizálni. Bármilyen is vagy. :D
22L
A te dolgod, senkinek semmi köze hozzá. Egyébként nem sok (mondjuk tőlem, ha százzal lettél volna az sem lenne sok, mert nem ez számít).
A ribi meg nem ez: a ribi, aki hazudik, megcsal, becsap (természetesen szexuális téren); az nem a mennyiségtől lesz valaki.
27 éves koromra nekem (behatolás terén) 35 férfi (mindennel együtt kb 40), 3 nő lett a végeredmény. A 35. jelenleg az élettársam, 29 leszek, mindenki véleménye a magáé, engem nem érdekel.
Téged se kéne érdekeljen, ki mit gondol... a te életed, csak 1 van, éld úgy, ahogy neked jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!