Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem voltam férfival, de már nagyon vágyom rá, kivel próbáljam ki?
Figyelt kérdés
Fiatalabbal, vagy idősebbel, tapasztalttal vagy kezdővel?
28/F
2017. jún. 26. 21:52
1/13 anonim válasza:
Én inkább a tapasztaltat ajánlanám. Két kezdő sokat tud bénázni.
2/13 anonim válasza:
De amúgy mire vágysz?
Te akarsz dugni vagy téged dugjanak meg? Szopnál vagy szopatnál?
Mert nagyon nem mindegy.
3/13 Kisumi válasza:
Olyan személyt válasz akiben megbízol és aki kellő tapasztalattal rendelkezik.
4/13 A kérdező kommentje:
Mind az aktív, mind a passzív szerep érdekel, a passzív talán picit jobban.
2017. jún. 26. 22:32
5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem találtam meg azt a személyt, akivel lefeküdnék. De keresem! :)
2017. jún. 26. 22:34
6/13 anonim válasza:
Aki elfogad . Az a legjobb ha izgatja is
7/13 anonim válasza:
Én 20 évesen anno egy 23 éves sráccal próbáltam ki, aki mögött már volt egy kevés tapasztalat. De nem látom be, hogy olyan sokat számítana, hogy te mondjuk egy 23 vagy egy 33 évessel, egy kezdővel vagy egy tapasztalttal próbálnád ki.
Valahogy nem ezen múlik.
8/13 anonim válasza:
Hát a tapasztalat.. Hogy nézzük.. Nem nagyon mérvadó.. Ez sok mindentől függ szerintem, két kezdő is okozhat egymásnak nagyon nagy örömöket.. :) Mindenkinek más jön be.. azért érdemesebb előtte megismerni egymás vágyait.. meg hogy mit szeret az ágyba mint elmenni az első idiótával aki azt mondja nem bánod meg azt mégis megbánod mert annyira szarul teljesített :DD 25/f Komárom :D
9/13 anonim válasza:
Pláne ha efy biszex sráccal próbálod ki, aki már volt nőkkel, de férfiakkal nem.
Egy nőt megdugni nem sokban különbözik egy férfitól, csak a kenőanyag mennyisége kell több legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!