Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi kérdés! Hogyan szeretitek az orált, bárhol, bármikor és bárkivel vagy inkább nem? 45F
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 19:38
1/13 anonim válasza:
Az első pár alkalommal egy parkban szopattam, és szoptam, ismeretlen emberekkel.
2/13 anonim válasza:
Ha nem botránkoztatok meg vele senkit és szimpatikus a partner,akkor igen,bárhol,bármikor,bárkivel... 50/F
3/13 anonim válasza:
Nem! Csak úgy hirtelen nem szopok le valakit...
A bárkit, bármikor, bárkivel, na az nem én vagyok!
Fontos a kölcsönös szimpátia, a diszkréció, a tisztaság!,
azaz egy megfelelő fiatal, budapesti, mindenre nyitott fiú...
38/Bi
4/13 anonim válasza:
Na igen! A megbízható hozzá értők szerint, de még a "heterók" szerint is a férfiak jobban szopnak, hiszen tudják, hogy nekik, maguknak hogyan a legjobb érzés - és ezt próbálják megcsinálni a másiknak is. Én bi vagyok, így élvezem mind a két módozatot... és érzem külömbséget is. bizony nekem is jól esik csinálni mindkét szervvel érzékien, odaadóan. Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség! Egy alkalom sokáig! Nem gyűjtök trófeákat így arra szavazik, hogy NE bárhol, bármikor és bárkivel!!! Újabban több fiatal fiú is jelentkezett, hogy "avassam be" az igényes szeretkezésbe, hiszen azért nem mindegy, ki, hogyan mutatja meg a legjobb módozatokat és akár egy őszinte segítő beszélgetéssel egybekötve... Szerintem EGY igazi jó barát és barátnő elég - legfeljebb néha az, aki "megérdemli"...:)
5/13 anonim válasza:
Nem volt még benne részem. De egyszer kipróbálnám, akár oda-vissza is. Bárhol, bármikor néhány kivétellel lehet. A bárkivel azért talán nem :) :)
37f
6/13 anonim válasza:
Bárhol , de nem bárkivel :) :D
25f
7/13 anonim válasza:
Bárhol és bármikor, de nem bárkivel!
8/13 anonim válasza:
Én nem bárkivel, de ha a szimpátia megvan, akkor bárhol bármikor térdelek elé.
28/crossdresser
9/13 anonim válasza:
Az első 3 alakalom az bárhol,"bármikor" volt de leginkább este.
Sosem bárkivel,mert az azert gáz.
Nem vagyok én szopósqrva.
10/13 anonim válasza:
Ha lenne lehetőségem kipróbálni akkor nekem mindegy lenne mikor és hol. De az már nagyon nem mindegy hogy kit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!