Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolgatinike kérdése:
Titeket izgatna ha nyalják a seggeteket? Hogy szeretitek?
Figyelt kérdés
Férfiak nők egyaránt írjatok 18/f vagyok2017. máj. 2. 22:15
1/12 anonim válasza:
Nekem popom van. Max fenekem.
De nagyon szeretem ha parom nyalogatja.
22L/menyasszony
2/12 anonim válasza:
Számomra az egy alap dolog, hogy egy nő szopáskor kinyalja a seggem. Másnak nem? Hmmm
3/12 Tompadúr válasza:
Nem. Nekem az az alap, hogy én nyalom ki a nőnek a fenekét ameddig Ő szeretné. Amúgy imádom órákon át is akár. :P Najó csak egy óráig ha van egyáltalán aki bírja, mert eddig fél óra után már követelni szokták, hogy tegyem már be. :)
26/F
Imádom a női popókat! ;)
4/12 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de en semmi izgalmat nem erzek, amikor ez tortenik.
21/n
5/12 anonim válasza:
Engem mindig is izgatott ez a dolog de egyik partnerem se tette meg pedig tul vagyok mar par kalcsolatom,viszont a mostani baratom oda is be szokott nyalni es imadom,hogy ilyen nagyon szeretek neki pucsitani :) 24/N
6/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem izgatna, nem is foglalkoztat a gondolata sem, semmilyen formában!
A hideg kiráz, ha erre gondolok...
A kölcsönös szopás az oké!, de ez...
38/F/BI
7/12 anonim válasza:
Igen, popó és/vagy fenék, de szeretem, ha nyalják és én is szeretem viszonozni. :) 31/Bi/F
8/12 anonim válasza:
Nincs barátnőm, de egyáltalán nem izgatna, sőt, undorodom tőle.
30/F
9/12 anonim válasza:
uhh, én imádom ha kinyalja a fenekem a parnerem! piszokul fel tud izgatni a dolog!
37 bi FFi
10/12 anonim válasza:
attól én is nagyon felkeményedek ha nyalják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!