Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Imádom a felségem, de bisex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugisan kérdése:

Imádom a felségem, de bisex vagyok és ő is tud róla. Sok házassági év után merjek bevállalni egy titkos együttlétet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 09:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A férfi alapjában véve, "magvető".....

Biológiai parancsa alapján abban "érdekelt", hogy minél több lánnyal /partnerrel/legyen...

Ez az ösztön ütközik a Jézusi paranccsal.

Mindkét drive, saját akarattal és saját energiával bír, s most ezek "harcolnak" benned.....

Döntened NEKED KELL....

De egy jó tanács..... fontold- gondold meg ....

Ha mégis a "kaland" nyeri a párharcot, akkor:

A "kaland" és megcsalás teljesen más műfajok.

A kaland nem "komoly" dolog. Olyankor az ember nem kívánja felrúgni a meglévő JÓ KAPCSOLATÁT. Egyszerűen testi- lelki örömöt keres magának.

--- Királyhegyi Pál, "Senki nem azért lép félre, hogy a másikat bosszantsa, hanem, hogy magát mulattassa." --

A kaland lelki terhét a kalandozó VISELI.

NEM TERHELI EZZEL A PÁRJÁT !!!!!

A megcsalás komoly dolog, megcsaláskor az ember változtatni akar a meglévő MÁR NEM JÓ kapcsolatán. És ezt már kötelező elmondani.

Lajos

2017. jún. 16. 06:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gondolatokat, véleményeteket. Ovis voltam, akikor fiúként elélveztem. A mászókán csücsültem, s lóbáltam a lábam előre-hátra. Valószínű, hogy a fenekem titkos bejárata környékét annyira ingerelte, hogy elmondani sem lehet,milyen kellemes érzést váltott ki belőlem. - Ez valószínű, prosztata általi élvezet volt.- Rendszeresen, minden nap műveltem ezt a tevékenységet gyerekkoromban. Valószínű, hogy most is csak ennyi kiegészítésre vágyom, s nem a férfiak társaságára. Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, nem lesz egy új pillanatnyi kapcsolatom sem.
2017. jún. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!