Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Imádom a felségem, de bisex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugisan kérdése:

Imádom a felségem, de bisex vagyok és ő is tud róla. Sok házassági év után merjek bevállalni egy titkos együttlétet?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 09:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne
2017. jún. 15. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mi mondjuk meg??
2017. jún. 15. 09:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Es ha hármasban csinálnátok? :)
2017. jún. 15. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered a feleséged. HA ezen kiakadna, megsértődne, netán a házasságodat is veszélyeztetné, akkor ne tedd. Mi értelme? Vele vagy, őt szereted, a másik csak szex volt, főleg hogy férfi amit ő ha megfeszül sem tud megadni neked, így meg tényleg egy olyan ok miatt okoznál neki fájdalmat és magadnak csinálnál fölös feszkót, ami miatt nem kéne.

Ha bevallod, hogy bi vagy tedd. Akkor lehet beszélni róla, hogy esetleg elenged e fiúkkal. Ha igen, akkor sem kell a korábbit megmondani, bár akkor már van rá esély, hogy nem okozna gondot. De én nem kockáztatnék fölöslegesen.

2017. jún. 15. 09:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Félre olvastam már bevallottad. Kérdés, hogy fogadta. Ha jól esetleg beszéljetek egy félig meddig nyitott kapcsolatról, vagy hármasozásról, ha nem utasítja el teljesen.

De a félrelépésedről ne beszélj. Fölösleges.

2017. jún. 15. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó figyelj oda elmondta a feleségének:-)
2017. jún. 15. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
En már megtettem.Nejem nem tud róla, de igy jól érzem magam
2017. jún. 15. 09:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"de biszex vagyok"

ÉS? Egy hetero meg egy homoszexuális ember számára is vannak olyan szexuális fantáziák/vágyak egy komoly kapcsolatban, amik betöltetlenül maradnak. Nem ment fel semmi alól, hogy Te biszex vagy és nagyon kérlek, ha megcsalod a feleséged, ne is azzal védekezz, hogy egy egész embercsoportot lehúzol.

A hűség az hűség. A hűtlenség meg hűtlenség. Teljesen mindegy, hogy az embernek milyen szexuális beállítottsága van.

2017. jún. 15. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Biszex vagy. oké. Érdekelnek a férfiak is. Oké. De ha hetero lennél, akkor a nők érdekelnének, szóval ez is ugyanolyan megcsalás.
2017. jún. 15. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Rendben van, hogy biszex vagy, és erről a feleséged is tud, de ez nem jogosít fel arra, hogy megcsald. Ugyanolyan megcsalás, ha titokban férfivel szexelsz, mint a heteróknál, hogy másik nővel titokban csinálja.

Próbáld megbeszélni a nejeddel, hogy mit szólna, ha Te néha férfivel szexelnél, hogy ő is tud róla. Esetleg, ha a feleséged nem zárkózik el lehetne hármas is, amikor ti férfiak egymást is kielégítitek, nem csak a párodat.

2017. jún. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!