Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy csaj (ismerős, barátnő stb) megfogná a melleteket, mit reagálnátok?
Nálunk nagyon ritkán előfordul. Ez persze csak hülyülésből és csak viccként. Mindegyikünk lazán kezeli, megkérdezzük a másikat, nem csak úgy random.
Persze ez függ attól is, hogy milyen szintű a barátság. Egy olyannak, akivel annyira nem szoros a barátság, csak ha megyek valahova és összefutunk, persze nem engedném, hogy fogdosson, ha véletlenül mégis előfordulna elviccelném.
22/lany
Nekem elég sokan megfogdosták már, volt, aki csak úgy (ez volt az elröhögős, poénra vevős kategória), de olyan is, akitől már kb. én könyörögtem ki, mert szerelmes voltam belé (aztán idővel rendszeressé vált a dolog, és természetesen nekem is szabad volt játszadoznom az ő ikreivel).:D
Elég lazán kezelem ezt a dolgot, szóval nem sok olyan lány van, akinek ne engedném meg/nézném el a csöcsörészést. A fiúkat jobban megválogatom.:D
Visszakézből pofánverném. A Biblia is ezt tanítja.
Ha asszonybarátod tőgyedet érinti, visszakézből pofán kell verni. /Jób 666-69/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!