Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy meleg vagy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg vagy biszex a vőlegényem? Nők, nálatok már ez ok lenne a szakításra?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy a jelenlegi "párom" mindig csetezget és nem tudtam kivel, nem is kérdeztem rá, mert úgy is letagadta volna, ilyenkor mindig elvonult a laptoppal és úgy csinálta, majd pedig amikor meg akartam nézni, hogy milyen oldalon volt, mindig kitörölte az előzményeket. Azt hittem, hogy nőkkel csal, de amit utána láttam nagyon megdöbbentett. Több hónapos előzmények között láttam egy meleg társkeresőt és rákattintottam és egyből ismerős volt az a kék háttér. Folyamatosan férfiakkal csetelgetett.. Mit csináljak? Közös életet terveztünk, házunk van meg minden. Rajtunk kívül más nem használja a laptopunkat.:(

2017. jún. 5. 17:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Hát ember.. Gondolj már bele. Azt is nehéz megemészteni egy nőnek, ha biszexuális a párja és eltitkolja és ilyen módon jön rá.. Egy kisebb sokk ért. De a fő gond a megcsalás, én biztos vagyok benne, hogy megcsalt. Ha vevő lennék ilyen dolgokra, akkor sem lenne alkalmunk hármasra, mert jelenleg szünetelünk. Nem tudom lesz e folytatás, most, hogy voltam igazi férfiakkal, sokkal jobban érzem magamat. Lehet, hogy ő is épp jól érzi magát és megint férfiakkal dugják egymást. Kinézem belőle..
2017. jún. 8. 16:49
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Te meg egyből rohantál "igazi férfiakhoz"? Ti nők sem tudtok megülni a p*csátokon, mindig kell valami farok mi? :D
2017. jún. 8. 21:29
 23/30 anonim ***** válasza:
89%
Ez a másik, hogy ha annyira szeretted volna, akkor biztos nem tudtál volna lefeküdni ilyen gyorsan senkivel. Ilyet csak a ribik tesznek
2017. jún. 8. 22:15
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Ő is megtette és én így jobban érzem magamat. max csak így tudom megbocsátani a dolgot, hogy én is lefeküdtem 3 férfival nem tagadom. Ha ő megtette szemét módon, de ha én megteszem már kapcsolaton kívül, egyből ribi vagyok.:D Igen, én tudom, hogy szeretem, de amit ő csinált, az nagyon nehezen megbocsátható. Ha ettől jobban érzem magam, akkor csinálom és élvezem. Ha egy nő csinálja, akkor egyből ribi lesz. Heh.. Legalább én is elengedtem magamat egy kicsit. jó érzés, hogy könyörög, és ha eleget könyörgött, majd megbocsátok. Be is ismerte, hogy volt már egy férfival, mondtam, hogy nekem nem hazudhat. Az elején meg még tagadta, nyilván csak "beszélgetett". A férfiak egy dologhoz nagyon jól értenek. A hazudozáshoz. Megvetem az ilyeneket.
2017. jún. 9. 12:43
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
3 nap alatt, 3 pasival lefeküdni az ribiság igen
2017. jún. 9. 12:45
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miert ekkora tragedia ez kerdezo!

A ferfiaknal ez izgato es nem szamitana megcsalasnak ha a parjuk novel lenne! ( legalabbis a tobbsegnel ).

2017. jún. 9. 13:14
 27/30 A kérdező kommentje:

Szerintem meg egy normális pasi nem öeülne, ha a barátnőja a háta mögött nőkkel lenne. hiába próbáltok rábeszélni, hogy ez semmi. Akinek van önbecsülése, az nem tud egy könnyen szemet hunyni fölötte.

Nem három nap alatt három pasi. Egy nap alatt három pasi, és azóta pedig csak egy pasi folyamatosan.

2017. jún. 9. 13:18
 28/30 A kérdező kommentje:

Különben ki a f**zt érdekel? Ha nem vagyunk együtt lehetek akár 100 pasival is. Nem érdekel mit gondolsz.

Kapcsolaton belül viszont undorító mással kavarni, utálom az ilyenekt. Azt is, ha a pasi nőkkel csalja a barátnőjét. én nem csaltam meg egyzser sem, még is ezt érdemeltem tőle.

2017. jún. 9. 13:21
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy már tóbb mint egy hónapos a kérdés, de akkor is válaszolók.

Szerintem a legjobb döntés az lenne, ha szétmennétek. Szerintem egyikőtök sem szereti a másikat igazán. A házassággal (ha mással is) várni kéne még pár évet, ugyanis mind a ketten elég érettlenek vagytok egy ilyen döntéshez

2017. aug. 25. 01:51
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, amitt tehettek, ha mind a kettek kiélitek a vágyaitokat és élvezitek a fiatalságotokat.
2017. aug. 25. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!