Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy meleg vagy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy meleg vagy biszex a vőlegényem? Nők, nálatok már ez ok lenne a szakításra?

Figyelt kérdés
Láttam, hogy a jelenlegi "párom" mindig csetezget és nem tudtam kivel, nem is kérdeztem rá, mert úgy is letagadta volna, ilyenkor mindig elvonult a laptoppal és úgy csinálta, majd pedig amikor meg akartam nézni, hogy milyen oldalon volt, mindig kitörölte az előzményeket. Azt hittem, hogy nőkkel csal, de amit utána láttam nagyon megdöbbentett. Több hónapos előzmények között láttam egy meleg társkeresőt és rákattintottam és egyből ismerős volt az a kék háttér. Folyamatosan férfiakkal csetelgetett.. Mit csináljak? Közös életet terveztünk, házunk van meg minden. Rajtunk kívül más nem használja a laptopunkat.:(

2017. jún. 5. 17:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Engem ne nézzen hülyének. Annyira nem is tagadta, de ha rákérdeztem volna korábban, tuti azt mondta volna, hogy csak "beszélgetett". Azt nem tudom ki az a hülye aki beveszi.
2017. jún. 5. 18:51
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privátos válaszokat is. Igen ha az eszemre hallgatok, akkor dobnám, mert nem bírom ezt a megalázást. Ha a szívemre, akkor vele maradnék, mert ezek után fura kimondani, de szeretem. Én vissza adom neki aztán meglátom mi lesz.
2017. jún. 5. 18:54
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
De miből gondolod, hogy meg is csalt?
2017. jún. 5. 18:58
 14/30 A kérdező kommentje:
Mert amikor összeszidtam csak mosolygott, egyébként meg mindenki erre gondolna akár pasikkal akár csajokkal beszélgetett..
2017. jún. 5. 19:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem azon van a hangsúly, hogy férfival csalt meg, hanem hogy megcsalt...Ne kínozd magad. Hagyd el minél hamarabb...
2017. jún. 5. 19:57
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok.

Ha mindaz igaz, ami leírsz, akkor nézz magadba és döntsd el, hogy valóban őt, mint leendő férjedet, embert és leendő gyermekeid apját szereted-, vagy a helyzet izgatóan bizarr mivolta, bizonytalansága kölcsönöz az egésznek egy izgalmas, izgalmat keltő környezetet ? Ezek után dönthetsz.

Én ismertem olyan fiatal nőt, aki érintetlen maradt az esküvője után is és csak hosszú idő után jött rá, hogy a "férje" homoszexuális.

2017. jún. 5. 20:10
 17/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy őt akarom a gyermekeim apjának. Hatalmasat csalódtam. De nehéz a döntés, úgy értem el kell hagynom, de mégis hozzá húz a szívem, de tudom, ha vele maradnék ezek után, akkor megőrülnék. Igen így már mindegy, hogy kivel csalt meg, de azért mégis rátett egy lapáttal, hogy férfiakkal. Hogy én nem voltam neki elég és inkább férfival érezte jól magát és ki tudja mióta csinálja? Persze letagadta utólag, ahogy gondoltam.
2017. jún. 5. 21:11
 18/30 anonim ***** válasza:
97%
De lehet hogy csak kíváncsiskodott, izgatta a fantáziáját ez. Nem biztos hogy élőben is megtetette, vagy megtenné..
2017. jún. 5. 22:03
 19/30 A kérdező kommentje:
Minden lehetséges, de nyilván ezt mondta, hogy mentse a bőrét. Ha megbocsátok akkor ott lesz, hogy bevettem a hülyeséget. Semmire nincs garancia.
2017. jún. 6. 10:30
 20/30 anonim ***** válasza:
11%

Miert akadsz ki ezen?

Nyomjatok egy harmast! Mindharman elveznetek legalabb.

2017. jún. 8. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!