Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Segítene-e a nemi identitásom meghatározásában, ha?
Újabban sokat fantáziálok arról, hogy egy fiúval oda vissza orális játékot játszom. De én nős vagyok.
Lajos Ffi/ 54
Valószínűleg biszex vagy.
De ki kell próbálni, hogy teljesen biztos legyél benne. ;)
Köszönöm a válaszokat!
Igen úgy vélem, hogy van egyfajta fantázia, ami hasonlatos a fantasy játékok világához, mint játék, mint időtöltés, ami szinesíti a napjainkat.
És van az a fantázia, ami valamely vággyal, vagy cselekvéssel kapcsolatos. Pld. elutazni valahová, a kötélugrás (bungee jumping) , a búvárkodás, elszívni egy szivart stb. stb.
Ezekről a fantáziáról (vágyakról) csak akkor derülnek ki, hogy valódiak-e, ha kipróbáljuk áréljük őket.
Tehát, akkor tudom meg, hogy biszex vagyok e , ha egy kedves fiú szája kényeztet engem, s arra hogy reagál a testem, majd én is őt, s ha a kezembe fogom a férfiasságát, s a szába veszem azt, akkor a fantázia valósággá válik...
és And it turns out what the real desires are :)...
Köszönöm a válaszokat!
Igen úgy vélem, hogy van egyfajta fantázia, ami hasonlatos a fantasy játékok világához. Ami játékként, időtöltésként, színesíti a napjainkat.
És van egy másik fajta, amely valamely vággyal, vagy cselekvéssel kapcsolatos.
Pld. elutazni valahová, a kötélugrást megcsinálni (bungee jumping), a búvárkánt lemerülni a víz alá, vagy elszívni egy Havanna szivart stb. stb.
Ezekről a fantáziákról (vágyakról) csak akkor derülnek ki, hogy valódiak-e, ha átéljük őket.
Tehát, akkor tudom meg, hogy biszex vagyok e , ha egy kedves fiú keze és szája kényeztet engem, s figyelem a testemet, hogyan reagál,
majd én is kényeztetem őt. A kezembe fogom a férfiasságát, s a számba is veszem azt, akkor a fantázia valósággá válik... And it turns out what the real desires are :)
Legyen így, belevágok :)
Kedves Válaszoló!
Köszönöm a válaszod :)
Tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!