Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom biszex?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szoval, 20 eves srac vagyok, baratnom 16. Gyakorlatilag minden tokeletes koztunk, jol megertjuk egymast :) csakhogy ő bevallotta, hogy a lanyokat is szereti, es szeretne majd kiprobalni egy lannyal is a dolgot. Ti mit reagalnatok erre? Mellesleg hozzatennem, ket igen komoly, intelligens emberrol beszelunk.2017. jún. 2. 15:39
11/16 anonim válasza:
Szerintem is hagynod kell a barátnődnek,hogy kiélje a nők utáni vágyiat.
Én is biszexuális nő vagyok,de az én párom ezen a téren nem elfogadó és emiatt megőrülök néha mikor a felszinre tör bennem a nők utáni vágyak.
12/16 anonim válasza:
Közvetlen előttem kommentelovel együtt érzek.. Ugyan ebben a cipőben járok :/
13/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg úgy vagyok vele, hogy ha nem szereti nem zavar a dolog. Csak furi hogy ugyanazzal a nemmel. Hisz nem tudom hogy vélekedjek rola. Mellesleg ilyenre még nem volt példa
2017. jún. 29. 18:56
14/16 anonim válasza:
Miert nem tudod, h velekedj rola?
15/16 A kérdező kommentje:
Mert ez egy olyan dolog hogy az emberek elítélik, plusz nen sűrűn fordul elő, így nem tudom, hogy mit is gondoljak. Remélem érthető volt 😃
2017. júl. 14. 15:39
16/16 anonim válasza:
Mi lett a történet folytatása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!