Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben érdemes bevallanom, hogy biszex vagyok?
Akkor nem hazudsz ha nem mondasz semmit. Ennyire egyszerű.
Én biszex vagyok, szexuálisan épp olyan mint Te. A helyes fiatal srácok vonzanak, de párkapcsolatot csak lánnyal tudok elképzelni és párkapcsolatban eddig csak lánnyal voltam.
Felesleges elmondanod. Ha csak barátként tekintesz rajuk akkor felesleges elmondanod. A szexuális életed meg csak rád tartozik. 3 barátomnak mondtam el mind a 3x részeg voltam.. ééés igazából tök felesleges volt. Jól fogadták de ennyi. Mit tudnak ezzel az infóval kezdeni? Semmit. Akkor meg felesleges elmondani.. :D Egy barátomnak viszont nem volt felesleges elmondanom. Mivel bejön. Persze csak ilyen baráti szexkapcsolatra lennék vevő vele is mert úgy gondolom benne is van egy kis hajlam. Mi sem bizonyítja jobban, egy buli után reggek azzal ébresztett hogy ruhán keresztül dug :,D persze csak hülyeségből, mindig is ilyen volt.. na de majd egyszer... ;)
22F
2-es, sok sikert nektek :D
Na de offon kívül, szerintem se tartozik ez senkire. A barátaid bevallották neked, hogy heteroszexuálisok (feltételezem azok)? Na ugye, milyen fura is ez így...
Én a partnereimnek mondtam el, amikor témába került, hogy mi is a helyzet, de semmi csámcsogás, lelkizés. Ha lány létemre lánnyal akarok dugni, akkor nem jelentem be előre senkinek, nem kérek "engedélyt", én magánéletem. A többiek azt látnak belőle, amit, és az pont annyi, amennyi rájuk tartozik. Ha kérdeznek, válaszolok, de nem szenzációzok, mintha életem legsúlyosabb titkát rejtegetném. Igen, bántottak már emiatt, de ez van, ő szegénységi bizonyítványuk.
Légyszíves támaszd ezt alá forrással is.
Újfent hangsúlyoznám, hogy a szexualitás és az, hogy kibe leszel szerelemes, két külön dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!