Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti sose vágytatok olyan barátnőre akivel ha megkívánjátok egymást az se tabu?
Figyelt kérdés
Nem párkapcsolatra gondolok, hanem csak barátságra.2017. máj. 30. 16:57
1/5 anonim válasza:
A legeslegjobb barátnők ilyenek. De ilyen csak egy van az életben :)
3/5 anonim válasza:
Nem.
Hiába vagyok biszex, a barátság az barátság! A szexualitás azt nem feldobja, hanem elrontja.
Ha két ember közt igaz, őszinte megértés és barátság van, ahhoz a szexualitás semmit ne ad hozzá, csak elvesz belőle
4/5 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen barátnőm, bár igaz, hogy ez szexuális jelleggel is kezdődött,nem barátilag:-)
5/5 anonim válasza:
A harmadikkal nagyjából egyetértek, a barátaimra barátként szeretek nézni, nem máshogy. Nem fér bele velük a szex, de még a részegen smárolgatás sem.
Arra már volt példa, hogy beleszerettem egy lányba, akivel barátságnak indult a dolog, vele természetesen lefeküdtem volna, de nem "csak úgy haverilag", hanem párkapcsolat keretein belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!