Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam a fenébe?
19 éves meleg srác vagyok, passzív. A barátom 26 éves, aktív. 1 éve vagyunk együtt. Minden rendben van a kapcsolatunkban, szeretjük egymást, szerelmesek vagyink egymásba. Szeretem, hogy ő irányít engem, nagyon vadak vagyunk az ágyban és eddig csak ő dugott engem. Nem kértem tőle, hogy próbáljuk meg, hogy most én tolom őt hátulról, mert nem izgatott annyira és nem érdekelt a domináns szerep. De pár hete felhoztam, hogy ki próbálhatnánk fordított felállásban, de nemet mondott. Nem akarja..senki nem csinálta még neki, az eddigi partnerei is mindig passzívak voltak és csak ő dugta a másikat. Engem szanaszét ke***lhet, csak annyit kértem tőle, hogy tegyünk egy próbát mert érdekel, kb 100x felhoztam a témát, de csak veszekedtün. Amúgy nagyon jó a szex, csak hát..értitek..:( Ma is szexeltünk, imádtam minden percét, nagyon szenvedélyes és tudom, hogy szereten engem, birtokló eléggé..a mindenem a barátom, de most is letört vagyok:( mert én nem mással akarom ezt,hanem vele,de azt mondta ne is álmodjak róla, hogy a farkamat berakom neki. Mert ez a része neki nem tetszik.
Mit gondoltok, hagyjam ezt a fenébe? Fogadjam el a döntését vagy erőlködjek még?:/ kívánom őt és csak EGYSZER akarnám megkapni őt úgy. De nem engedi:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!