Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most milyen szexuális beállítottságú vagyok?
Sziasztok,
Próbálok rövid és érthető lenni. Szóval 31 éves férfi vagyok, eddig csak nőkkel voltam. Imádom a női testet. Nem nagyképűség, de tudok is a nőkkel bánni.
Viszont évek óta érdekel és vágyok és rá, hogy egy igazi hús vér szerszám bennem legyen. Nő újjal és/vagy segéd eszközzel csinálta és imádtam. Most jön a csavar! Nem tudnám elképzelni ezt egy férfival! Taszít a férfi test! Számomra ideális egy nőies transzi lenne, akivel kipróbálhatnám ezt. Van kiszemeltem XY oldalakon, most nem is ez a lényeg.
Esetleg 2F1N felállás is érdekelne, de 2F nem. Mindenképpen "szökséges" egy nő is.
Én magamat biszexnek tartom.
Ti mit gondoltok? Találkoztatok már ilyennel?
Köszi a válaszokat.
Szóval, ha jól értem, akkor nem vonzódsz a férfiakhoz, de ennek ellenére felmerül, hogy biszexuális vagy. Mindez csak azért, mert élvezel egy olyasfajta kényeztetési formát, amit a társadalom inkább más szexuális beállítottságú embereknek tulajdonít?
Nem. Ettől nem vagy biszexuális. Egy tisztességes biszexuális embernek tökmindegy volna, hogy Chris Evans-t, vagy Scarlett Johansson-t találja az ágyában. A leírásod szerint viszont csak Scarlett Johansson játszik pénisszel vagy anélkül.
2F1N felállásban leginkább a hölgy javára lennénk, aztán fene tudja mi lenne a "műsor" hevében.
Igen, tulajdonképpen csak maga a pénisz vonz, a férfi test nem.
Saját magamon nem tudok kiigazodni. :(
Utolsóval egyetértek, az elmondásod (+ az utólagos pontosításod) alapján a biszexualitás szerintem nem itt kezdődik. Én legalábbis úgy tartom magam annak, hogy férfival, nővel egyaránt vágyom szexre, és beleszeretni is képes vagyok mindkét nembe.
Ami szóbajöhet nálad, az esetleg enyhe pán-, poli- vagy günoszexuális hajlam, de igazából az sem lenne szentségtörés, ha heterónak vallanád magad, hiszen alapvetően a nők érdekelnek.
#2 voltam.
Érdekes eset vagyok, hiszen csak transzival működne és persze nővel, utóbbiakkal bármikor. :)
Nem tartom kizártnak, hogy egyszer már csak kíváncsiságból is kipróbálom a passzív szerepet pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!